Избухването на африканска чума по свинете в Източна Европа се

...
Избухването на африканска чума по свинете в Източна Европа се
Коментари Харесай

Конспирация: Има ли връзка африканската чума по свинете с изпитания на биологични оръжия?

Избухването на африканска чума по свинете в Източна Европа се вписва в общата картина на системата, в границите на която Съединени американски щати вършат тествания на биологично оръжие за Трета международна война, твърди наблюдаващият на РИА Новости и на Спутник Латвия Александър Хроленко.
По негово мнение особено място в тази система на Съединени американски щати се отрежда на прибалтийските страни, които се оказват в ролята на изпитателен полигон.
В удостоверение на изказванията си журналистът привежда някои обстоятелства. По-специално, отбелязва той, през юни африканска чума по свинете бе открита при 165 прасета в Латвия, а след това бяха унищожени двадесет хиляди животни, което докара до огромни загуби за фермерите. Освен това на стопанства в Литва се предлага да се откажат напълно от развъждане на прасета, защото на територията на страната са открити 41 огнища на свинска чума.
Христенко твърди, че такива огнища са необикновени, защото вирусът на свинската чума не е изключително резистентен в изискванията на северните ширини и това свойство не би могло просто да се прояви за подобен къс период, а е могло да бъде основано единствено в лабораторни условия.
Случаи на свинска чума се появиха по едно и също време с няколко страни – Полша, Украйна, Грузия, Молдова, прибалтийските страни. Журналистът свързва този абсурд с появяването на мрежа от биологични лаборатории на Пентагона тъкмо в тези страни на Източна Европа. По негово мнение Съединени американски щати създават и учат въздействието на най-нови типове вируси върху хора в разнообразни райони – директно или опосредствено посредством свинската чума и нарушаването на продоволствената сигурност.
При това управляващите на тези страни даже може да не се досещат за крайните резултати на биологичните разработки на Пентагона, счита Хроленко. Изследванията в границите на рискови планове са разпръснати в разнообразни лаборатории и страни, а цялостната картина се оформя в центъра за биологически проучвания на Пентагона Форт Детрик на територията на Съединени американски щати, показва наблюдаващият на РИА Новости, представен от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР