Избраният за №1 в тима на Белгия на изминалия Мондиал

...
Избраният за №1 в тима на Белгия на изминалия Мондиал
Коментари Харесай

Азар: Още похапвам от онзи хамбургер, който ме направи легенда

Избраният за №1 в отбора на Белгия на миналия Мондиал Еден Азар не се е отказал от нездравословния си табиет, който го направи прочут преди осем години - да похапва хамбургери. През 2011-а година 20-годишният тогава футболист ядоса треньора си в националния отбор Жорж Леекенс, откакто първо не му подаде ръка при промяната си в мач против Турция, а по-късно незабавно напусна стадиона и отпътува да нагъва хамбургери. И това се случи, до момента в който дуелът към момента не беше приключил.

“Този хамбургер тогава ме направи легенда - разяснява в този момент футболистът на Челси. - Сосът му е обичаният ми. Все още карам майка ми да ми носи от него, когато ме посещава в Лондон. Но, признавам си, че това тогава беше нелепост от моя страна.”

След случката преди осем години Азар беше осъден от селекцонера да не играе в идващите две срещи на белгийците.

Hamburger Hazard. Pricless.#BELENG pic.twitter.com/Un84cWv471
— Maurits Vande Reyde (@Mauritsvdr) July 14, 2018
В кариерата на Еден има и друга занимателна преживелица. Докато е футболист на Лил, той подписва прелиминарен контракт с Челси. Веднага по-късно той излиза на дискотека със своя съотборник Рио Мавуба и двамата се напиват, като се прибират чак сутринта. Проблемът е, че в същия ден тимът има мач. Азар не съумява да спи и отива на срещата, до момента в който ще алкохолът го държи. Независимо от това той осъществя три гола. ЕВРО 2020 1 кръг, четвъртък 21 март  Белгия 3:1краен резулат  Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР