Избраният за трети мандат кмет на община Борован инж. Десислава

...
Избраният за трети мандат кмет на община Борован инж. Десислава
Коментари Харесай

Десислава Тодорова положи клетва и официално встъпи в длъжност за трети път като кмет на Борован /снимки/

Избраният за трети мандат кмет на община Борован инж. Десислава Тодорова, новоизбраните общински съветници и кметове на кметства поставиха клетва на тържествена сесия на локалния парламент. Тя бе свикана от регионалният шеф Малина Николова, която поздрави всички с изборните резултати, пожела им триумф и все по този начин отговорно да работят за богатството на община Борован. Новият общински съвет, кметове на кметства и кмет на Борован се заклеха в границите на идващите четири година да съблюдават законите на Република България и да работят в името и богатството на Борован.
Десислава Тодорова благодари на всички поданици на общината, които са я подкрепили и пожела потребен и сполучлив мандат на всички 13 съветници в новия Общински съвет.
От МК „ Съюз на демократичните сили “ това са: Христо Неделков Донков, Даниел Христов Дилков, Пламен Василев Методиев, Иглика Атанасова Сълковска, Павлин Костадинов Бецински и Марияна Цветомирова Маринова, от Политическа партия Българска социалистическа партия се заклеха Петър Станев Петров и Пламен Христов Петров. От Политическа партия ГЕРБ влязоха Иван Димитров Костовски, Георги Георгиев Гетовски, Елка Иванова Николова, Цезар Петров Пенчев и Цено Ценов Цоловски.
В дневния ред на първото съвещание на новия общински съвет, водено от доайена Христо Неделков, с скрито гласоподаване за ръководител на общински съвет беше определен Петър Станев от Българска социалистическа партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР