Избраният за президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът

...
Избраният за президент на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът
Коментари Харесай

Джо Байдън се контузи по време на игра с кучето си

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в получи лека фрактура на дясното ходило, откакто се подхлъзнал и паднал, до момента в който си играел с едно от кучетата си, съобщи неговият персонален доктор, оповестиха Ройтерс и Франс прес.

По-рано през вчерашния ден офисът на Байдън заяви, че случаят станал в събота и 78-годишният демократ посетил през вчерашния ден ортопед в Нюарк, щата Делауер.
Първоначално персоналния му доктор Кевин О'Конър съобщи, че Байдън е получил навехване на десния гален. Рентгенови фотоси демонстрираха, че няма очевидно строшаване, само че той беше подложен на в допълнение проучване посредством скенер, с цел да се реши тъкмо положението на пострадването.

Компютърната томография удостовери неголеми пукнатини в страничните и междинните клиновидни кости, които са в средата на стъпалото, посочи по-късно лекарят в друго официално съобщение, оповестено от пресслужбата на демократа. Той добави, че Байдън евентуално ще би трябвало да носи ортопедична обувка няколко седмици, съобщи Българска телеграфна агенция.

Байдън се наранил, когато играел с кучето Мейджър, една от двете немски овчарки на семействотото му, отбелязва АП. Мейджър беше осиновена от семейство Байдън от подслон в щата Делауеър през 2018 година. Първото им куче, Чамп, е взето от разплодник след изборите през 2008 година. Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и брачната половинка му Джил обявиха, че ще вземат и двете си кучета в Белия дом, и възнамеряват също да си вземат и котка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР