Избраният за президент на САЩ Джо Байдън е готов да

...
Избраният за президент на САЩ Джо Байдън е готов да
Коментари Харесай

Вдовицата на сенатор Маккейн може да стане посланик на САЩ в Лондон

Избраният за президент на Съединени американски щати Джо Байдън е подготвен да предложи поста дипломат на страната във Англия на вдовицата на сенатора републиканец Джон Маккейн, умрял през 2018 година Това заяви в. " Таймс ", като се базира на източник от обкръжението на Байдън.

Според източника Синди Маккейн ще получи посланическия пост в Лондон, " в случай че прояви интерес ". Източникът на " Таймс " акцентира, че точно с помощта на вдовицата на сенатора Байдън е постигнал триумф в щата Аризона, подкрепял единствено кандидат-президенти републиканци от 1952 година насам с едно-единствено изключение. При тазгодишното гласоподаване Байдън получи в Аризона 49.4 на 100 от гласовете на гласоподавателите, а сегашният президент републиканец Доналд Тръмп – 49.1 на 100.

По време на акцията Синди Маккейн изигра решаваща роля, като поддържа в послание Байдън, като призна, че от 18-годишна възраст е гласувала единствено за републиканци. През последните години от живота си самият сенатор Маккейн макар тежкото си заболяване яростно подлагаше на критика Тръмп и неговите начинания, поддържайки в това време другарски връзки с Байдън.

Шейсет и шестгодишната Синди Маккейн работи по многочислени благотворителни планове и е притежател на компанията " Хенсли енд Ко " - един от най-големите дистрибутори на бира и други питиета в Аризона. " Таймс " я назовава англофилка и написа, че тя има многочислени връзки във Англия, само че може би ѝ липсва задоволителен опит, с цел да заеме виновната служба. Като различен възможен претендент за поста дипломат на Съединени американски щати в Лондон изданието показва някогашния дипломат на Вашингтон в Европейски Съюз Антъни Гарднър.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР