Избраният за пожарникар №1 на годината у нас - Красен

...
Избраният за пожарникар №1 на годината у нас - Красен
Коментари Харесай

Пожарникарят на годината поиска по високи заплати: Измираме преди 50 г., а хората са настроени срещу МВР

Избраният за пожарникар №1 на годината у нас - Красен Властанов, избухна в обществената мрежа Facebook. Той написа изострен текст, с който изяснява, че застава зад настояванията на служителите на реда за по-високи заплати.

ЕТО КАКВО НАПИСА ВЛАСТАНОВ 1:1:

СЪОБЩЕНИЕ ЗА МЕДИИТЕ

СФС Министерство на вътрешните работи с голямо отвращение приема претекстовете по предложение за изменение и допълнение на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2021 година с рег. №054-04-253/13.11.2020 година, импортирано от група национални избраници до комисията по бюджет и финанси на 44-тото Народно заседание.
Коригирането на суми за месечни добавки, за всички деца и връщане на подоходния аршин, по един необмислен метод е обяснено с обезпечаването на спомагателен запас за медицински служащи и чиновници на Министерство на вътрешните работи.
След като управлението на страната не помни една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и превъзмогване на следствията от пандемията, в свое разпореждане за нарастване на главните месечни хонорари на чиновници в тях, в този момент ставаме очевидци на пряк опит, в резултат на нашия обективен яд, изразен в безусловно законни протестни дейности, чиновниците на Министерство на вътрешните работи да бъдат непосредствено опълчени на една минимална обществена облага по повод бъдещето на България- децата!
Ние, чиновниците на Министерство на вътрешните работи , сме родители и жители!
Ние, като представители на чиновници в Министерство на вътрешните работи , сме в правото си да потърсим сметка за тази нелепа провокация и следващ удар върху имиджа на работещи в бранш “Сигурност ”!
Ние, като представители на чиновници в Министерство на вътрешните работи , не сме съгласни в това опълчване да бъдат въвлечени и медицинските служащи, които сега вършат и невъзможното, на работното си място, с цел да лекуват българските жители!
Ние, като представители на чиновници на Министерство на вътрешните работи , имаме достолепието да желаяме неотложно опрощение от вносителите на текста и им предлагаме да изоставен Народното събрание на Република България!
Такова държание е извънредно неясно за нас и надвишава визията ни за хора, призвани и определени да съставляват!

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР