Избраната за вицепрезидент на САЩ Камала Харис, която изгря на

...
Избраната за вицепрезидент на САЩ Камала Харис, която изгря на
Коментари Харесай

Камала Харис се разсърди на Vogue заради грешна корица - slava.bg

Избраната за вицепрезидент на Съединени американски щати Камала Харис, която изгря на корицата на февруарското издание на списание Vogue e разочарована от издателите. От екипа й оповестяват за проблем - фотографията не е тази, за която двете страни са се договорили, оповестиха Асошиейтед прес и доста американски издания.

Вместо контрактувания кадър, на който бъдещата вицепрезидентка на Съединени американски щати театралничи в светлосин костюм на Майкъл Корс (снимката вляво), за печатното издание е определена фотография на първата афроамериканка, определена за вицепрезидент на Съединени американски щати, в по-всекидневен жанр - черни джинси, кафяво сако и черни кецове "Конвърс ", каквито Харис от време на време носеше по време на предизборната акция.

От екипа на Камала Харис не са знаели, че фотографията за корицата е заменена, до момента в който фрагментите не бяха пуснати онлайн късно вечерта в събота, твърди източник, осведомен с договарянията по какъв начин Харис ще бъде показана в списанието. От офиса на Харис отхвърлиха коментар и източникът приказва анонимно. От "Вог " в неделя не дадоха отговор на запитванията по имейл.

Харис, която е от ямайски и индийски генезис, театралничи в светлосиния костюм на златист декор, а в екипа с джинсите и кецовете - на розов и зелен декор - това били цветовете на сестринството от колежа й "Алфа Капа Алфа ". Последните фрагменти трябвало да са илюстрация на публикацията за нея.

"Вог " разгласява и двете фотоси онлайн в обществените мрежи. Източникът, осведомен с договарянията, сподели, че екипът на Харис изразил разочарованието си от решението на списанието да избере фотографията по кецовете на корицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР