Избраната за председател на европейската комисия Урсула фон дер Лайен

...
Избраната за председател на европейската комисия Урсула фон дер Лайен
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен държи на ресора за европейския начин на живот

Избраната за ръководител на европейската комисия Урсула фон дер Лайен отбрани решението си да сложи противоречиво название на предстоящ сектор за миграционните въпроси, съобщи ДПА.

Фон дер Лайен съобщи в публикация, оповестена от няколко европейски медии, измежду които италианския в. " Република " и немския " Велт ", че е подготвена за открити диспути по тематиката.

Спорът е обвързван с някогашния основен представител на Европейската комисия Маргаритис Схинас, който Фон дер Лайен желае да сложи да дава отговор за миграционните въпроси в новата комисия. Официалното название на неговия пост се планува да бъде " заместник-председател за отбраната на нашия европейски метод на живот ".

" Очевидно се разгоряха диспути за смисъла и замисъла на понятието. Това е добре. А това са диспути, които би трябвало да водим намерено ", написа Фон дер Лайен.

" Разбира се, че думите имат значение. Признавам това. За някои европейският метод на живот е разбиране с политически заряд. Но ние не можем и не би трябвало да разрешаваме на други да ни лишават езика: това също е част от въпроса кои сме ние ", съобщи тя.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР