Избралите пакетно изживяване с включена нощувка за празника олучават и

...
Избралите пакетно изживяване с включена нощувка за празника олучават и
Коментари Харесай

Най-обичаните любовни песни в изпълнение на Елена Сиракова и френска кулинария на 14 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец

Избралите пакетно преживяване с включена нощувка за празника олучават и арома масаж за двама

Гранд Хотел и СПА Приморец провежда същинско празненство на любовта на 14 февруари. Празникът е отдаден на най-романтичната дестинация в света: Франция. Менюто на събитието ще покаже най-хубавото от кулинарията в страната на Айфел и Едит Пиаф. Подготовката за него ще започва цели 36 часа преди самия празник, заради специфичния развой на подготвяне на ястията. Шеф Ивелин Кръстев и неговият екип са приготвили меню в 4 степени.

14 февруари в Гранд Хотел и СПА Приморец надалеч не значи единствено и само 5-звездна кухня. За отличното въодушевление на гостите, ще се грижи прелестната Елена Сиракова. Тя ще извърши най-популярните любовни песни на всички времена, като с цел да е в звук с френската тема на вечерта ще отдели особено внимание на музиката от родината на божолето. Компания на гласовитата дама със ужасно театрално наличие, ще прави надареният пианист Михаил Филипов. Музиката ще прелива от нежни мелодии, в по танцувални части - приканващи двойките да излязат на дансинга.

Щастливците, които са избрали специфичните пакети на Гранд Хотел и СПА Приморец, включващи и нощувка в празничната нощ, получават специфичен комплиментарен подарък - арома масаж за двама.

14 февруари е мотив за празник! Истинско класно празненство - Вашата незабравима вечер - открийте в Гранд Хотел и СПА Приморец - мястото, където традицията оживява, всеки подробност е идеален, а най-важните сте Вие!

Каквото и да си приказваме, някои дарове са по-добри от други.

Цена на куверт за вечерта: 65.00 лв. на човек.

За повече информация и закупуване на куверт: +359 56 8 12345 | [email protected] РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Над 80 са претендентите за заплатен стаж в Дегендорф15:01 / 08.02.2018 1 година и 4 месеца затвор за Васил, мамил младежи от Бургас и...14:38 / 08.02.2018 Вижте какви промени предстоят в приема в първи клас!14:29 / 08.02.2018 Огромна покруса! Грипът умъртви детенце на 4 години!13:12 / 08.02.2018 Мъж отмъкна кола от Ветрен, заряза я опоскана край Карнобат11:36 / 08.02.2018 " Алфа Ромео " пламна в придвижване на входа на Меден рудник11:27 / 08.02.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [40] Новини от през вчерашния ден [34] « Февруари 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728 Ви
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР