„Избрах да представя моя екип днес - в навечерието на

...
„Избрах да представя моя екип днес - в навечерието на
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Славчо Атанасов се закани: Няма да допусна отново купеният вот да спечели Пловдив

„ Избрах да показва моя екип през днешния ден - в навечерието на една от знаковите за българската история дати – Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Велик исторически акт, трансформирал се в знак на българското единение. Изцяло българско дело – единство, осъществено без каквато и да е чуждя помощ, поддръжка или отбрана. Ден, трансформирал се във значима част и от историята на Пловдив “.

Това съобщи Славчо Атанасов, претендент за кмет, повдигнат от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация при представянето на хората от екипа си в хотел „ Тримонциум “ през днешния ден – претендентите за районни кметове в шестте региона на Пловдив.

„ В навечерието на този ден представям екип – не просто претенденти за районни кметове. Екип! Който е единен от това, че обича града си, че познава регионите си, че има опит – професионален и административен, без значение, че е млад. И не на последно място, екип, който може да ръководи честно “, акцентира Славчо Атанасов.

Подкрепа за мощния пловдивски екип дадоха и водачите на НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, които дойдоха за представянето.

„ Скъпи другари, българи, извънредно наслаждение е за нас да представим един екип от младежи, кадърни, експерти в своите области. Които са построили към този момент своя житейски път, имат самочувствието, имат опита да управляват регионите на втория по величина и първия по хубост и прелест град в България “, съобщи Валери Симеонов.

„ Заедно с сътрудниците от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация ние демонстрираме новото лице на новата патриотична вълна в България. Това в действителност е остарялото ново обединяване сред НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация, това е настоящата формула на патриотизма. Ние успяхме да се освободим от част от хората, с които бяхме в коалиция в Народното събрание и това даде незабавни резултати.

Първият законопроект, който беше импортиран за актуалната сесия на Народното събрание, още от първия ден през вчерашния ден, беше законопроект на нашата парламентарна група – „ Обединени патриоти – НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация “.

Днес внесохме втори законопроект, неповторим, първи по рода си, законопроект за отбрана на възрастните хора в България. И с тези две първи дейности на новата – остаряла група ние демонстрираме и новия модел на патриотизма в България “, акцентира Валери Симеонов.

По думите му представянето на екипа в Пловдив през днешния ден е и алегорично обвързвано с празника на Съединението, тъй като това е бъдещето на съединението на патриотичните сили в България.

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов добави:

„ Виждате ги - млади, енергични, хора, които са потвърдили своя национализъм и своя професионализъм. Убеден съм, че на тези избори пловдивчани най-сетне ще имат опцията свободно и без операции да изразят своя избор. Защото знаете доста добре, че последните два пъти изборите в Пловдив бяха купени и фалшифицирани.

Това не сме го не запомнили. Искам да кажа, че в случай че някой мисли да печели Пловдив както предишния път, с едни 1000 гласа, ей по този начин появили се отнякъде в четири часа сутринта, това ще сложи на съществено тестване цялата огромна коалиция. Или играем мъжки и колегиално, феърплей, или в случай че ще си вършим тези номера от предишните избори, няма по какъв начин да не престават по този начин нещата.

Пожелавам на всички пловдивчани да бъдат дейни и да създадат своя избор, по този начин, както го направиха и последните два пъти, само че ние пък ще бъдем още по-бдителни, с цел да не допуснем да се случат тези операции, с които нашият конкурент печелеше изборите в Пловдив.

Казвам го напълно отговорно, с цел да не стане по този начин, че на следващия ден някой да не ни е схванал или че аз погрешно съм се изразил “, безапелационен беше Красимир Каракачанов.

„ Много хора ме питат за какво още веднъж се кандидатирам. Казах, че ще вземам участие на изборите, в случай че сегашният кмет Иван Тотев се кандидатира за трети мандат. Неговата партия обаче реши, че той се е провалил и не го номинира за трети мандат. Аз се кандидатирам все пак, тъй като тук не става въпрос за личността на сегашния кмет. Тук става въпрос за модела на ръководство, който той наложи в Пловдив.

Този модел по всичко проличава – няма да бъде изменен. Как претендентът на ГЕРБ Здравко Димитров ще промени този модел в случай, че Иван Тотев му остава партиен шеф, а емблематични фигури от екипа на Тотев остават в екипа му? “, реагира Славчо Атанасов. „ Ние не можем да допуснем този модел да продължи да се постанова в Пловдив. Затова за нас тези избори са задача “, безапелационен бе той.

Славчо Атанасов стартира представянето с дамата в екипа си - Десислава Желязкова, претендент за кмет на регион „ Западен “. „ Вие я познавате. Човек от региона. Кмет на този регион от екипа на Иван Тотев. Която поради честната си и безкомпромисна позиция в отбрана на ползите на хората в „ Западен “ бе отстранена.

Но тя сподели, че е добър собственик и че може да работи в интерес на региона си “, сподели Славчо Атанасов.

„ Още едно познато лице – човек, посочил, че може и знае по какъв начин да работи за жителите на региона си – Борислав Инчев, кмет на регион „ Южен “, претендент за кмет на регион „ Южен “. Млад човек, само че към този момент със стабилен административен опит. Знаете, с изключение на областен кмет, в моя мандат той беше основен секретар на Община Пловдив “, показа идващия претендент Славчо Атанасов.

По думите му претендентът за кмет в регион „ Северен “ е от тези съумели, млади българи, които са получили.а ослепително обучение в чужбина, само че са се върнали в родината си. „ Станислав Стратев е приключил университет в Съединени американски щати, печелейки цялостна финансова стипендия, има две магистратури, владее 5 езика. Човек от региона, познава „ Северен “ и квалифициран да работи за неговото развиване “, уточни Славчо Атанасов.

Той показа още един съумял млади българин, предпочел родния Пловдив пред това да се развива в Германия – претендентът за кмет на регион „ Тракия “ Апостол Шопов.

„ Следвал в началото в Пловдив, а по-късно в Щутгард, живял и работил в Германия, само че както споделих – избрал да ползва наученото в родината си. Апостол Шопов е човек с административен опит – той е заместник-кмет на регион „ Южен “, само че познава извънредно добре регион „ Тракия “. “, съобщи Славчо Атанасов.

„ Кандидатът ни за регион „ Централен “ е също познато лице – общинския консултант от „ Патриотичен фронт “ в този мандат Иван Димов. Млад човек, който развива сполучлив бизнес, с опит, човек, който познава проблемите на „ Централен “, показа идващия член от екипа си Славчо Атанасов.

По думите му претендентът за регион „ Източен “ Павел Милушев е също млад и деятелен човек, към този момент с административен опит от регион „ Южен “ като заместник-кмет. Но извънредно обвързван с регион „ Източен “, познава в елементи проблемите му.



Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Оператор: Любомир БАКЪРДЖИЕВ, БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР