Изборният щаб на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Изборният щаб на президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Щабът на Тръмп подаде жалба срещу преброяването на гласовете и в щата Джорджия

Изборният щаб на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и Републиканската партия в Джорджия са внесли тъжба против преброяването на гласовете и в щата Джорджия, откакто по-рано оспориха преброяването в Мичиган и Пенсилвания, съобщи Асошиейтед прес.

Екипът на Тръмп твърди, че в окръг Чатъм наблюдаващ от Републиканската партия е видял преброител да смесва необработени отдалечено подадени бюлетини от задна стая с към този момент обработени бюлетини, чакащи за броене. Бюлетините в Джорджия би трябвало да бъдат подадени най-късно до 19 ч. локално време в изборния ден, с цел да бъдат приети за годни.

Междувременно десетки последователи на Тръмп демонстрираха в преброителен център в Детройт в сряда с лозунги "Спрете вота! ".

Това стана малко откакто Асошиейтед прес разгласи претендента на демократите Джо Байдън за победител в Мичиган, откакто пресметна, че оставащите непреброени бюлетини в щата са прекомерно малко и в региони с преобладаващо въздействие на Демократическата партия, с цел да може да се чака Тръмп да стопи преднината на Байдън.

В Мичиган щабът на Тръмп подаде правосъден иск за прекъсване на преброяването с изказванието, че на негови наблюдаващи не е бил обезпечен достъп.

Главният прокурор на Мичиган Дейна Несъл, демократ, отхвърли обвиняванията и сподели, че на обществеността е бил обезпечен достъп до преброителните центрове, като в същото време има строга система за надзор и инспекция на процеса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР