Изборният ден на 26 май е носител на кармична разплата

...
Изборният ден на 26 май е носител на кармична разплата
Коментари Харесай

Етой кой печели на евроизборите според астроложката Алена

Изборният ден на 26 май е притежател на кармична отплата сред партиите, вътре и отвън Народното събрание, на отплата поради трупана с години злост. Разплата сред партиите и техните избирателище докара до смяна на вота на гласоподавателите. Така астрологът Светлана Тилкова – Алена разяснява идния избор за европарламента пред Труд.

Астрологичната картина за изборите е ясна – толкоз експанзия, измама, насъскване на ненавист и неистини, безскрупулна операция на най-първичната част от електората на някои от участниците в изборите, мисля, че до момента не сме преживявали, прецизира тя.

Според нея партиите ще се наредят по следния метод – ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация, АТАКА.

„ Изборният ден е най-благосклонен към ГЕРБ и дава опция за чудесно показване на изборите, нови симпатизанти и възвръщане на доверието към партията ”, споделя Алена.

Оказва, че за Българска социалистическа партия денят също е благоразположен и дава късмет на партията да реализира допустими резултати. „ Но заложат ли на омразата в говоренето и на нападателна акция, като че ли се готвят за пердах финален, мъчно ще реализиран партийните си фантазии ”, предвижда астрологът.

По думите й Движение за права и свободи са в персонална година на световна смяна, позитивна или негативна зависи от тях самите. Ако си навредят, самище го сторят, без външна интервенция, което ще им отнеме евродепутат. Правилно водената акция им обезпечава плануваните евродепутати.

„ Обединените патриоти “ не биваше да се отхвърлят от общо присъединяване. Печелившият им ход беше да са единни и да се явят с обща листа, макар междуличностните рецесии в връзките на техните водачи. Губеща е всяка партия – сама за себе си ”, регистрира Алена.

„ Появата на Бойко Борисов постоянно успокоява, внася доверие и изясненост, а тези избори както и номера на бюлетината 12 изискват от него и му дават обещание положително повлияване на изборния резултат на ГЕРБ. От него се желае наличие не в телевизионните студия, а диалози по места, измежду хората, на всички места, където е допустимо, ежедневно ”, поучава асторологът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР