Изборна хроника е специална рубрика на Дневник, в която редакцията

...
Изборна хроника е специална рубрика на Дневник, в която редакцията
Коментари Харесай

Изборна хроника: Бонев засне пред БНТ свой "Референдум"

" Изборна хроника " е специфична графа на " Дневник ", в която редакцията събира новините от предизборната акция, за които няма да бъде написана публикация, само че е значимо да бъдат маркирани.

Бонев снима пред Българска национална телевизия собствен " Референдум "

Независимият претендент за кмет Борис Бонев от " Спаси София " снима пред Българска национална телевизия собствен вид на предаването " Референдум ". В него той отговори на всички въпроси, заложени от водещата Добрина Чешмеджиева другите претенденти за кмет.

Бонев не бе поканен в студиото във вторник, тъй като съгласно социологически изследвания той е на пето място по рейтинг, а регламентът на " Референдум " е да показа първите четирима, обясниха от Българска национална телевизия.

" Това което от Българска национална телевизия пропущат да кажат е, че те по лично убеждение са избрали социологическите организации. Едната от тях, Център за разбор и маркетинг, няма уеб страница и дава нереалистични прогнози - по 40% на госпожа Фандъкова и госпожа Манолова. Резултатите на втората - Тренд, пък не са обществени. Това е неточно и дискриминационно изискване, което дава опция Българска национална телевизия да си подбере организациите по отношение на претендентите, които са угодни за политическата
обстановка ", изясни Бонев.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (207)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР