Изборите вече приключиха в цяла Русия, но резултатът никога не

...
Изборите вече приключиха в цяла Русия, но резултатът никога не
Коментари Харесай

Путин си осигури пети мандат на поста

Изборите към този момент завършиха в цяла Русия, само че резултатът в никакъв случай не е бил под подозрение: съветският президент Владимир Путин си обезпечи пети мандат на поста.

Владимир Путин печели с над 87% от гласовете президентските избори в Руската федерация. Това сочат данните на Централната изборна комисия при обработени 95 % от протоколите.

За Кремъл безапелационната победа на първия тур ще даде на настоящия президент нов щемпел на легитимност и ще изпрати ясно обръщение: войната на Путин против Украйна има цялостната поддръжка на неговия народ.

В послание към съветския народ в навечерието на изборите Путин прикани гласоподавателите да гласоподават като проява на национално единение.

„ Убеден съм, че вие ​​разбирате през какъв сложен интервал минава страната ни в този момент, пред какви сложни провокации сме изправени в съвсем всички сфери “, сподели той. „ И с цел да продължим да им отговаряме с достолепие и да преодоляваме сполучливо компликациите, ние продължаваме да имаме потребност да бъдем единни и уверени в себе си.

Народът на Русия, добави Путин, " са едно огромно семейство! "

Това е обръщение, което Путин повтори след затварянето на изборните секции. В изява пред навалица от млади деятели на акцията, носещи ризи с лого, гласящо „ Путин Русия победа “, съветският президент сподели, че руснаците „ всички са един тим, всички (всички) съветски жители, пристигнали до урните, с цел да гласоподават “.

Но Путин също загатна неразбираемо за „ доста задания пред нас “ след преизбирането му.

Заедно с четири годишното спиране като министър председател, считано за официално, Владимир Путин е най-дълго управлявалият съветски водач след Йосиф Сталин за интервал от над един век. Сталин управлява най-голямата страна в света близо 31 години. Към момента Путин е на държавното кормило към 25 години и още през 2017-та година задмина лидерския интервал на Леонид Брежнев, който беше отпред към 17 години.

Ако остане на власт до 2036 -та година, Владимир Путин ще е управлявал към 36 години - с пет повече от Сталин.

Спрямо царския интервал от съветската история сегашният водач остава надалеч зад 50-те години на трона на Иван Грозни, както и зад Иван Трети и Петър Първи, управлявали по към 43 години.

Към 2036-та година обаче ръководството на Путин по дълготрайност ще надвиши царуването на Екатерина Велика, останала на престола 34 години и 4 месеца сред 1762 и 1796 г.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР