Изборите така са налегнали на хоризонта, че много трудно ГЕРБ

...
Изборите така са налегнали на хоризонта, че много трудно ГЕРБ
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: Изборите са на хоризонта

" Изборите по този начин са налегнали на хоризонта, че доста мъчно ГЕРБ могат да се измъкнат от този капан, който те самите си сътвориха ".

Това съобщи в предаването " Неделя 150 " Рамадан Аталай – член на оперативното управление и народен представител от Парламентарната група на Движение за права и свободи. Според него това, което се случва на ръководещите, идва от техните редици – несъответстващото държание, дейности и изявления. Скандалите, които вървят – всичко те си го вършат, безапелационен е той.

" Това държавно управление в този си формат или без този формат е безидейно, без визия за развиването на България, без избрани цели. Затова ние се опитваме да създадем една стратегия за ускорено развиване на България. Нека да сложим най-малко 5 цели на тази нация и всяка политическа групировка, която идва на власт, да ги припознае и да се опитаме да обединим нацията. /…/ Докато това държавно управление в този формат с националистите не престават да вилнеят в изпълнителната власт, нищо положително не чака България. Движение за права и свободи ще откри всички демократични способи, с които да накараме ръководещите да се съгласят с стратегия в полза на обществото ", разяснява Рамадан Аталай.

Според него обаче изборите няма да покажат действителността в България.

Обединението на Валери Симеонов с работодатели и синдикати приказва доста неприятно, изрече мнение Аталай и добави:

" Съжалявам цялата нация, че не излиза на площадите. /…/ В българската политика няма място подобен политик, който няма нито политически език, нито някакво образование ".

Според него Законът за локалното самоуправление, препоръчан от патриотите, е в ущърб на демокрацията.

Пазарлъците се водят сред ГЕРБ и националистите, сподели Аталай и добави: " Целият пазар в цяла България е в полза на лобистките закони, които оферират и едните, и другите ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР