Изборите са Европейски парламент винаги са ми били много по-интересни.

...
Изборите са Европейски парламент винаги са ми били много по-интересни.
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек пред Novini.bg: Категорично ще работя за еманципацията на България вътре в ЕС

Изборите са Европейски парламент постоянно са ми били доста по-интересни. Следвах в Белгия и Англия. Правил съм стажове в Европарламента и съм осведомен по какъв начин работи той, както и Европейската комисия. Винаги са ми били по-интересни тематиките за бъдещето на нашия континент и заканите, пред които се изправя Европа, а не вътрешните въпроси. Конкретно за листата на Вътрешна македонска революционна организация - няма по какъв начин да бъда в друга листа с изключение на в тази, която ще прати представител в групата на Консерваторите и реформистите. Аз съм реакционер и не мога да бъда в групата на АЛДЕ, на либералите, на социалистите. Единствено консерваторите отразяват най-точно моите хрумвания и възгледи.

Това разкри пред камерата на Novini.bg претендентът за евродепутат от Вътрешна македонска революционна организация Кристиян Шкварек. "Аз се дефинирам като десен, тъй като съм реакционер. Консерватизмът дава началото на дясното. Да бъдеш реакционер означва да бъдеш десен и противоположното. Дясното е консервативното и националистическото. Това беше първата ми акция и останах изумен от обстоятелството, че хората в дребните обитаеми места са извънредно осведомени, образовани и се интересуват от доста тематики касаещи Европа като това ще затвори ли Европейски Съюз границите си за Африка и Азия, ще се федарилизира ли Европейски Съюз и други. Хората в България са много по-образовани и начетени от това, което някои политици в центъра на София настояват ", безапелационен беше Шкварек.



"Категорично ще работя за еманципацията на Източна Европа вътре в Европейския съюз. В България се постанова мнението, че в случай че критикуваш Европейски Съюз, значи си евроскептик и искаш да го унищожиш. Това не е правилно. Ние подлагаме на критика нашата позиция в Европейски Съюз като неизгодна и не желаем да я сменяем с излизане от Европейски Съюз или неговото заличаване. Искаме равноправност на нашите страни вътре в Европейски Съюз, тъй че те да могат да вземат оптимално най-вече и най-хубавото от него ", разгласи претендентът за евродепутат.

"Категорично отношението ми за Турция е, че тя е опасност както за Европейски Съюз, по този начин и за НАТО. Турция е геостратегическа опасност и за България. Аз виждам бъдещето на Европейски Съюз като съюз на суверенни страни и нации, които пазят своята културна еднаквост. Ние би трябвало да се браним групово от външните закани за този съюз. Това включва групова защита на външните граници на Европейски Съюз, с цел да не бъде колонизиран той от демография от Африка и от Азия, както и политика за групова търговия с огромните сили като Русия, Съединени американски щати и Китай ", сподели още Шкварек.

"Изключителен популизъм е да има единна европейска заплата. Тази концепция ще е пагубна за страните от Източна Европа. Това ще унищожи нашите промишлености, в случай че наложим европейска минимална заплата ", уверен бе Шкварек.



"Призовавам българските жители да гласоподават, тъй като тези избори имат значение. Хората би трябвало да осъзнаят, че бъдещето на една страна е непосредствено обвързано с бъдещето на целия континент. Ако Европа отиде по дяволите, и ние ще отидем по дяволите. Ако Европа просперира, и ние ще просперираме. За мен тази акция е самото началото на построяването на нещо ново, нещо младо и нещо консервативно ", приключи претендентът за евродепутат Кристиян Шкварек.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР