Изборите предстоят. Нашето мълчание е сериозно послание към политиците. Мълчанието

...
Изборите предстоят. Нашето мълчание е сериозно послание към политиците. Мълчанието
Коментари Харесай

ДПС е готово за избори, мълчанието му е послание

Изборите предстоят. Нашето безмълвие е съществено обръщение към политиците. Мълчанието на Движение за права и свободи споделя , че страната е достигнала сериозна точка. Затова ние поискахме две оставки. Това сподели депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид в ефира на Нова телевизия по отношение на политическата конюнктура в страната.

По думите му България изисква разговор без изискване. Държавата има потребност от обединяване, тъй като идващите няколко месеца политиците вземат решение ориста на страната през идващите години, съобщи той.

Относно връзките сред Борисов и Радев, Хамид разяснява, че и нищо не се случва . Той добави, че след поисканите оставки би трябвало да има обединяване на всички политически сили. Един от целите е провеждането на почтени избори.
 Радев: За разлика от Борисов моята фикция има лимит
Радев: За разлика от Борисов моята фикция има лимит

Твърдението за дрона целяло отклонение на вниманието

, Хамид Хамид сподели, че не може да даде отговор, защото би трябвало да има инспекции и надлежно показани решения.

Във връзка с настояването на оставка на президента той сподели, че съгласно него Радев настройва хора против хора . На въпрос по какъв начин вижда, той отвърна, че те са инструмент на всяка народна власт. Самите претенции на хората не са изчистени и действително протестиращите не оферират нищо. Те стачкуват даже и против хора, които не са назначени в политиката.
 СГП ревизира хипотетични записи с Борисов и Дончев
СГП ревизира хипотетични записи с Борисов и Дончев

Изискани са материали и от НСО

За образец той даде фигурата на основния прокурор, който е част от самостоятелната правна система. Няма по какъв начин политици да желаят оставка на някой от правната система, както и противоположното, уточни депутатът от Движение за права и свободи.

На въпрос дали, Хамид Хамид бе безапелационен, че не са. Движение за права и свободи търси поддръжка от други партии. Караянчева не е на висотата на този пост, който заема, и не си прави работата, съобщи депутатът.

Имало е сигнали в ЦИК, само че реакция е нямяло. Този въпрос не беше импортиран в Народното събрание, с цел да се разисква, което буди подозрение, че Караянчева прикрива сътрудниците си от ГЕРБ.
 Ако някой е задействал
Ако някой е задействал " патриотите " да бутнат Борисов, тогава вървим към избори

Илхан Андай: Движение за права и свободи няма сметка от избори

Ние гласуваме дружно с Българска социалистическа партия против това държавно управление. Ние сме подготвени за избори. Никой не може да ни плаши с предварителни избори, съобщи той.

В умозаключение на диалога, каква е позицията му във връзка с новата постройка на Народното събрание, Хамид Хамид отвърна, че постройката е плачевна, а и би трябвало да има отчетност на парите за ремонта на постройката.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР