Изборите още не са минали, но в лагера на опонентите

...
Изборите още не са минали, но в лагера на опонентите
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Изборите още не са минали, а в лагера на опонентите ни вече гасят пожари

" Изборите още не са минали, само че в лагера на съперниците ни към този момент не просто прехвърчат искри, а гасят пожари. " Това написа на фейсбук страницата си ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

" Преди 5 дни лидерът на листата им господин Бонев показа лична управническа стратегия. Очакваме на следващия ден и претендентът им за кмет да показа своята. Това е положение на фактическа разлъка – когато „ един тим “ показва две управнически стратегии.

В духа на джентълменството им подсещам, че бюджетът на София е един и не може да поеме две стратегии. А и партиите зад Терзиев и Бонев неотдавна отхвърлиха да поддържат бюджета на града ни за 2023 година

В последните 3 години Политическа партия демонстрираха ясно своето отношение към София и хората помнят това. Винаги съм считал, че една от най-големите неточности на политиците е да подценяват интелигентността на гласоподавателите.

Софиянци помнят вредата, нанесена от кабинета на Кирил Петков, който изключи готовите планове на общината за 220 млн. лева за ВиК в Панчарево, Връбница и Кремиковци.

Кирил Петков също по този начин даде обещание 70 млн. лева за строителство на детски градини и не даде нито стотинка. Софиянци помнят по какъв начин при рецесията в градския превоз, до момента в който в Обединеното кралство държавното управление отпусна на кмета на Лондон 4 милиарда лири поради големия растеж на горивата, тук премиера и финансовия министър на Промяната ни споделиха да подвигаме цените на билетите и да режем линии на градския превоз.

Това е тяхното отношение към София и го видяхме. Няма потребност да опитвам и да чакаме това отношение да се придвижи от централно на локално равнище.

Затова - гласувайте!

Подкрепете ни с номер 7️⃣6️⃣ в бюлетината. Ако желаете да ме подкрепите и с преференция - с номер 1️⃣0️⃣2️⃣ в листата за общински съветници. ", приключва поста вторият в листата на ГЕРБ за общински съветници на София.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР