Изборите наближават и отново мисля да съм в ролята на

...
Изборите наближават и отново мисля да съм в ролята на
Коментари Харесай

България има нужда от ум, твърда и последователна политика

Изборите наближават и още веднъж мисля да съм в ролята на надписите на кутиите от цигари. Не стойте прекомерно доста в обществените мрежи до 11 юли. Ще се излива агитация от всички страни (и от нашата несъмнено, въпреки че се стремя да съм оптимално позитивен).

Това е отрицателното на Facebook - фаворизира най-радикалното говорене, което постоянно си е чист хейт без никаква изгода.

Това разяснява във " Facebook " съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев.

А България има потребност от тъкмо противоположното - интелигентна, поредна, само че и твърда политика, която да промени страната, като я подреди измежду международните първенци. Напред да излязат положителните качества на претендентите да ръководят, не просто омразата и ненавистта.
Това не значи да се умерени с нарушителите, които превзеха страната. Те са като пиявици и би трябвало да бъдат отстранени от позициите си в случай че желаеме бъдещето ни да е положително. Манталитетът ГЕРБ е просмукал ръководството, а тъкмо той е нездравословен. Манталитет на големи комисиони от еврофондове и публични поръчки, от толериране на " нашите ".

На 4 април свалихме този нрав вечно, на 11 юли ще стартираме да променяме играта. Така че да няма повече наши и ваши, всички да са равни пред закона и институциите. Така да се родят бизнес първенците, които оферират най-хубави артикули на потребителите у нас и по света. А не тези, които вършат най-добре далавери с страната, като в това време потъпкват самодейността и предприемачеството.
България има своите сполучливи образци.

Трябва да ги демонстрираме повече и да подобряваме средата, с цел да бъдат образец за подражателство на децата ни. Намираме се в неповторим стадий от международната история, когато родителите са уверени, че децата им ще живеят по-зле от тях. Това е огромното предизвикателство, с което да се оправим. Всичко друго е но бала.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР