Изборите и жертвите в любовта ще бъдат в центъра на

...
Изборите и жертвите в любовта ще бъдат в центъра на
Коментари Харесай

Пропастта между доктор Стилянова и доцент Захариев се задълбочава

Изборите и жертвите в любовта ще бъдат в центъра на новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “, разкриват от екипа на тв сериала.

Някои от лекарите в „ Св. Анастасия “ ще създадат крачка напред към щастието, а други ще извърнат тил на взаимоотношенията.

Проблемите сред лекар Стилянова и доцент Захариев ще ескалират в диалог, който ще задълбочи пропастта сред двамата. Галя ще продължи да се вълнува от положението на Орлин, а брачната половинка му Поли ще сервира непредвидена вест за взаимния им живот.

Лекарски конфликти ще се появят сред доцент Банков и лекар Табаков. Двамата ще защитят позициите си в медицински проблем, който ще сътвори напрежение сред експертите. Професионални борби ще се водят и сред Ина Фотева и лекар Стаменова, която ще получи ултиматум за държанието си в болничното заведение.

Доктор Огнянова на собствен ред ще влезе в вербален дуел с лекар Табаков. Съвместната им работа ще разреши на Зорница да види нови черти в характера на Деян и да премисли някои от разигралите се разногласия в болничното заведение.

Неочакван жест от доцент Банков ще я предизвика да потърси още веднъж разговор с него, а по какъв начин ще откликне той – феновете ще научат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР