Изборите ги видях конструктивно. Резултатите на първи тур са един

...
Изборите ги видях конструктивно. Резултатите на първи тур са един
Коментари Харесай

Инж. Диана Иванова: Стъпила съм здраво на русенска земя

Изборите ги видях градивно. Резултатите на първи тур са един съумях, тъй като не съм построен политик. Аз съм една гражданка, стъпила доста съществено на русенска земя, която желае да види Русе с една нова динамичност.

В момента Русе е замърсен, сгънат, безреден и разпилян. Трябва му една градивна визия. Ние сме един съвременен град. Имаме неповторима опция като разположение и даденост да бъдем подобен.

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия претендентът за кмет на Русе инж. Диана Иванова, издигната от ГЕРБ.

По думите ѝ на младежите би трябвало да се чертаят вероятности, да се дава небосвод.

"Мръсният въздух го има във всички развити индустриални центрове. Въздухът с новите модерни и новаторски способи може да е чист за русенци. Заложи ли сме построяването на нов IT парк ", сподели още тя.

Иванова е безапелационна, че разчитат най-вече на поддръжката на всички русенци, водят диалози и за поддръжката в център дясно. "Русе постоянно е бил либерален град ", безапелационна е тя.

"Хората би трябвало да гласоподават за мен, тъй като съм русенската, тъй като това което кажа - го върша, тъй като умея да работя с хората. Ще съм женската ръка, която работи с кадифена ръкавица ", сподели още инж. Иванова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР