Избори сега, означава пълен хаос. БСП е отговорна партия и

...
Избори сега, означава пълен хаос. БСП е отговорна партия и
Коментари Харесай

Нинова: Избори сега, означават пълен хаос

Избори в този момент, значи цялостен безпорядък. Българска социалистическа партия е виновна партия и няма да скапе обединението. Сега е значимо да се одобри бюджетът. Подкрепяме премиера Кирил Петков за премахване на корупцията. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова на ексклузивен брифинг в централата на партията на ул. " Позитано " 20 във връзка днешните трагични събития в ръководещата коалиция и излизането на партията на Слави Трифонов Има Такъв Народ от държавното управление и от обединението.

„ За нас избори в този момент значи още безпорядък, задълбочаване на рецесиите, липса на Народно заседание, което да взима съответни решения, неопределеност и неустановеност. Не може да допуснем това да стане “, съобщи тя.

" Свикахме изключително съвещание на Изпълнителното бюро, управлението на ПГ и министрите. Анализирахме умерено обстановката. В неделя привикваме Националния си съвет ", добави соцлидерът.

„ За нас най-важно е да се одобри актуализацията на бюджета. Да се помогне на младите фамилии, да се усилят пенсиите, да се овладеят цените, да се подкрепят земеделските производители”, сподели Нинова.

Не се опасяваме от предварителни избори, само че те са нелогични и даже рискови, добави тя.

Очаквайте още детайлности!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР