Изборджии от ПП-ДБ, които бяха неустоими оптимисти преди първия тур,

...
Изборджии от ПП-ДБ, които бяха неустоими оптимисти преди първия тур,
Коментари Харесай

Ако софиянци не си свършат работата, Благо губи 


Изборджии от ПП-ДБ, които бяха неустоими оптимисти преди първия тур, преди балотажа към този момент споделят, че са реалисти. И са прави – прегрупирането и пренареждането преди вота в неделя във Варна не работи за Благомир Коцев.

„ Ако софиянците не си свършат работата, Благо губи “, декларират изборджии от ПП-ДБ. Каква „ работа “ да свършат Даниел Лорер и Христо Иванов? 

Първо, да обезпечат финансов запас на макс за изборджиите на ПП-ДБ за балотажа. Според информация от предизборния щаб на ПП-ДБ Ресурсът за балотажа към този момент е обезпечен от „ софиянците “ след „ Коцев губи балотажа след скандал за 2 „ милки “ от Терзиев? Лорер не притегля сътрудници, не желае да дели 1 млрд бюджет? “. „ Софиянците “ към този момент декларирали подготвеност да договарят с сътрудници за разпределянето на 1 милиарда бюджет.

Второ, да опровергаят плъзналите клюки в ПП-ДБ в морската столица, че има договорка с Бойко Борисов. 

Когато им казвахме на изборджиите от ПП-ДБ, че може да има сделка сред Бойко Борисови  водачите на обединението София да е за ПП-ДБ, а Пловдив и Варна за ГЕРБ, те опровергаваха догатката и пропагандираха агитпроповски по какъв начин „ Благо ще опустоши Иван! “. И? 

Сега линията е друга – „ Софиянците са се договорили с Бойко за Варна. “. Въпреки това изборджиите на ПП-ДБ работят за успеха на Благомир Коцев – най-много екипът от изборджии за „ мрежов избор “, проведен от Рубин Коцев. 

Благомир Коцев може да завоюва, единствено в случай че Цанков Цаков, изборджия-мангуста, (мангуста постоянно печели борба против кобра с поредност лъжливи удари и един мълниеносен накрая) си свърши работата и „ софиянците си свършат работата “.

„ Софиянците “ са декларирали изрично и освен на Благомир Коцев и Рубин Коцев – „ Няма сделка с ГЕРБ, отиваме на балотаж, за да спечелим! “.

„ Ако софиянците не си свършат работата, Благо губи “ и „ Софиянците са се договорили с Бойко за Варна. “ са формули, които би трябвало да показват нещата по този начин, че предизборният щаб във Варна не е причина за възможната загуба на Благомир Коцев, само че екипът на изборджията-мангуста работи на макс. 

Предизборният щаб на Иван Портних е по-напред в прегрупирането и пренареждането за поддръжка от сътрудници на балотажа (МК “Български гласъ “, МК “Земеделски съюз Ал. Стамболийски “, Съюз на демократичните сили, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и МК „ Свобода “)), само че и с договарянията с „ Възраждане “ за няколко хиляди гласа рамо за балотажа без публично оповестяване на поддръжка за втория тур.

Предизборният щаб на ПП-ДБ обаче също работи за привличане на сътрудници за балотажа – „ Български напредък “, „ Зелените “ и Христо Христов, кандидат-кмет на „ Алтернативата на жителите “, считан за любимец за балотажа против кандидат-кмета на ГЕРБ Евгени Дянков. 

Това значи, че ГЕРБ и ПП-ДБ ще си дадат борба на балотажа в неделя и вторият тур ще бъде доста парещ, а изборджиите на Иван Портних и Благомир Коцев ще са стимулирани за победа.

bgsniper.com
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР