Изборът на този дом бе изцяло емоционална реакция“, казва Хилъри

...
Изборът на този дом бе изцяло емоционална реакция“, казва Хилъри
Коментари Харесай

В дома на семейство Клинтън

„ Изборът на този дом бе напълно прочувствена реакция “, споделя Хилъри Клинтън пред изданието Architectural Digest, чиито екип бе поканен да прегледа имението на звездната фамилия, което се намира на улица Whitehaven във Вашингтон.

Самата Клинтън споделя за избора и по какъв начин е схванала, че това е нейното място.

„ Когато ме избраха за Сената през 2000 година знаех, че ми би трябвало място, където да пребивавам до момента в който текат парламентарните сесии. Затова започнах да оглеждам парцели. Щом влязох в тази къща, почувствах нещо надълбоко прочувствено. Качих се на третия етаж и погледнах над дърветата – чак до английското посолство. Почувствах се като че ли съм в Лондон или Ню Йорк преди доста години. Градините бяха най-невероятните, които в миналото съм виждала. Усетих този дом, почувствах го, харесахме се “, споделя тя.



При покупката самата постройка се нуждае от повсеместен ремонт. Тя е издигната през 1951 година и разполага с близо 500 квадратни метра жилищна повърхност.

„ Идеята беше да вкараме повече светлина, да има повече пространство за отмора, да си седиш и да съзерцаваш. Искахме да отворим къщата и всичките й вътрешни стаи към невероятната градина в задния двор “, споделя за изданието интериорният дизайнер Розмари Хоу, наета от семейство Клинтън за ремонта.

Хилъри Клинтън е директно ангажирана в избора на цветовете. „ Обичам да има доста цвят, не одобрявам стерилните домове. Искам атмосфера. И както може да видите, в този дом има много цвят. Той се трансформира в прелестно леговище от работа и политика. Веднага щом влизах у дома, автоматизирано превключвах от уговорките в Сената към отмора и зареждане на батериите. Била съм на огледи в доста имения, само че тук имам всичко, от което се нуждая “, споделя още американският политик.



Оформянето на пространството се оказва фамилно дело. В него се включва майката на госпожа Клинтън – Дороти Родам. „ Радостно беше да работя с майка ми и Розмари “, споделя тя. „ И майка ми, и аз обичаме цветовете, и можете да видите, че имаме доста цвят в къщата, която стана плод на нашето съдействие. ”



Любимото място на американския политик наподобява обаче е външното пространство. " Прекарвам всеки миг от времето, което мога, тук ", споделя Клинтън, до момента в който стои в буйните и озеленени градини в задния двор на имението. Тя споделя, че фамилията избира да се забавлява на открито. „ Правим доста събития навън, от време на време идват стотици души ”, споделя тя.



Басейнът е бил изцяло реновиран, а самата Хилари Клинтън вижда и своя дял от активността. За себе си тя споделя, че е разпален плувец и постоянно употребява басейна. Клинтън прибавя: „ Дори и да не сме там, имаме другари с деца, които идват и го употребяват. “
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР