Изборът на псевдоним за вашия пакет от радост може да

...
Изборът на псевдоним за вашия пакет от радост може да
Коментари Харесай

„Свекървата иска да сменя името на бебето си – отказвам, сега знам защо“

Изборът на псевдоним за вашия пакет от наслада може да бъде сложен, защото другите имена могат да основат избрани конотации за индивида - и от време на време те могат да бъдат негативни.

Ако сте прекарали години в обсъждане на името на детето си, в случай че някой пристигна при вас с проблем по отношение на името, бихте ли го трансформирали? Желанието ви да го промените евентуално ще зависи от претекстовете, които индивидът ви е дал, само че една жена остана шокирана, когато свекърва й я прикани да промени решението си за името, което желае да употребява за бебето си - тъй като това беше името на " побойника " на щерка й.

В Reddit тя изясни, че е „ бременна в осмия месец “ и пази в загадка името и пола на бебето си, само че защото терминът е „ толкоз близо “, тя и брачният партньор й вземат решение да поканят и двете групи родители и 17-годишната сестра на брачна половинка й Ашли.

„ Вечерята вървеше ужасно, до момента в който не обявихме, че ще имаме момче и ще го кръстим Шон. Моите свекъри замълчаха за миг преди свекърва ми да попита дали има д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР