Изборът на президента на САЩ Доналд Тръмп за нов началник

...
Изборът на президента на САЩ Доналд Тръмп за нов началник
Коментари Харесай

Новият шеф на кабинета на Белия дом нарекъл Тръмп ужасно човешко същество

Изборът на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп за нов шеф на кабинета на Белия дом в миналото го е определял като " извънредно човешко създание ", оповестяват американските медии.

Видео демонстрира Мик Мълвейни да прави пренебрежителния коментар в спор малко преди президентските избори през 2016 година

 Мик Мълвейни ще оглави кабинета на Тръмп
Мик Мълвейни ще оглави кабинета на Тръмп

След като Джон Кели напусне в края на годината…

" Да, аз поддържам Доналд Тръмп , само че го върша макар обстоятелството, че считам, че е извънредно човешко създание ", показал Мълвейни.

Той дефинира съперника на Тръмп в изборите - Хилари Клинтън, като " също толкоз неприятна ".

51-годишният Мълвейни е някогашен конгресмен от Републиканската партия, а видеото, до което са се добрали от уеб страницата Daily Beast, е било снимано по време на спор с съперника му от Демократическата партия Фран Пърсън в Йорк, щата Южна Каролина. В момента Мълвейни е шеф на Службата за ръководство и бюджет в Белия дом, като встъпва на новата си служба през януари.

 Тръмп знаеше, че е неправилно да се заплаща на дами за мълчанието им, разгласи Коен
Тръмп знаеше, че е неправилно да се заплаща на дами за мълчанието им, разгласи Коен

Той ми подреди да направя заплащанията

Говорителка на Службата за ръководство и бюджет съобщи, че мненията са били направени преди Мълвейни да срещне Тръмп и били " остаряла вест ". Според говорителката Мълвейни " харесва и почита президента, а също по този начин харесва да работи за него ".

Също по този начин изплува и обява във " Facebook " от 2016 година, в която Мълвейни дефинира Тръмп като " не доста добър човек ". Тогава Мълвейни е реагирал на публикуването на видеозапис от 2005 година, в който Тръмп прави неприлични мнения по отношение на дамите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР