Изборът на правилния хостинг не е лесна задача. Изправени пред

...
Изборът на правилния хостинг не е лесна задача. Изправени пред
Коментари Харесай

4 заблуди, които могат да ни изиграят лоша шега при избора на хостинг

Изборът на верния хостинг не е лесна задача. Изправени пред разнообразни типове компликации, неведнъж хората просто се опасяват да изискат помощ и като предписание се оказват в състояние, при което позволяват едни и същи неточности още веднъж и още веднъж. Точно за тези неточности ще си поговорим в този момент, с цел да ви помогнем да ги избегнете.

Заблуда №1 - Където е по-евтино, там е и по-добре

Много хора неправилно си мислят, че хостингът не е изключително значимо нещо при основаване на един уеб страница. Затова те избират да залагат на евтини варианти или даже да избират безвъзмезден хостинг. Разбира се, задачата на сходно решение е една и съща - да се снижат допустимо най-вече разноските си. Но малко хора осъзнават, какъв брой зле могат да се отразят сходни икономии върху техния уебсайт. Всички си спомняме поговорката за евтиното, което излиза постоянно по-скъпо и противоположното.

Безплатният хостинг, да вземем за пример, постоянно си е един голям риск. Да рискуваш или не, несъмнено, е въпрос на персонален избор, само че, помислете - подготвени ли сте да се разсъните една заран и да разберете, че всичко, в което сте вложили душата си и сте градили месеци наред, просто е изчезнало?

Не по-малък риск крие наемането на хостинг, чиято цена наподобява смешна. Обикновено такива хостинг услуги имат лимитирана функционалност и рано или късно ще би трябвало да се откажете от тях и да помислите за закупуване на някоя надеждна и сигурна алтернатива.

Ето за какво е належащо още в самото начало на пускане на вашия уебсайт да сте изцяло наясно с това какви цели си поставяте и от какви запаси се нуждаете, поучават специалистите от IONOS. Постоянната миграция от един хостинг към различен не е положително решение.

Заблуда №2 – Какъвто и хостинг да избере човек, все е едно и също

На пръв взор наподобява, че при избора на хостинг всичко е просто и ясно. Поради това потребителите постоянно отдават желание на първите хостинг компании, за които чуят. Различни промоции и супер предложения също притеглят и, несъмнено, никой няма за цел да отхвърля тяхната полза. Но с цел да избегнете неприятни изненади, въпреки всичко би трябвало деликатно да обмислите избора. Ние единствено можем да ви препоръчаме да заложите на несъмнено с бърз хостинг от IONOS.

Трябва да сте уверени в надеждността на хостинг компанията, която избирате. Само по този начин ще се чувствате спокойни и уверени в това, което вършите. Разлики сред фирмите, даже и в случай че оферират сходни услуги, постоянно има и то не дребни. Например, що се отнася до обслужването и поддръжката, незабавно ще усетите разликите. Например, има голямо значение дали сте избрали хостинг от IONOS или си партнирате с някоя никому незнайна хостинг със съмнителна известност.

 259521

Image source: unsplash.com

Заблуда №3 – Винаги съумявам да се оправям самичък, нямам потребност от техническа поддръжка

Добрата техническа поддръжка е от значително значение. Дори да сте на 100 % или повече сигурни, че сами ще се справите с непроменяемо зараждащите компликации, поддръжката на висококвалифицирани експерти постоянно ще ви бъде от голяма изгода. И когато потърсите такава, само че се сблъскате с цялостно равнодушие и отвод, тогава незабавно ще осъзнаете какво сте изгубили и ще съжалявате, че не сте избрали услугите на по-надеждна хостинг компания.

Заблуда №4 – Колкото по-скъпо, толкоз по-добре

Тази илюзия много прилича първата в нашия лист. От едната прекаленост до другата. Най-важното, от което следва да се интересувате при избора на хостинг не са разноските, а от функционалността. Напразното заплащане на прекалено много разнообразни услуги, които по този начин и няма да употребявате, е не по-малка неточност от тази, да спестявате даже някои от тези, които ви са извънредно нужни.

Най-добрият вид е да се спрете на проект, който да задоволи всички потребности на вашия уебсайт и в това време цената му да е съответна.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР