Изборът на правилен лаптоп е от изключително значение, особено напоследък,

...
Изборът на правилен лаптоп е от изключително значение, особено напоследък,
Коментари Харесай

Acer Swift 3 – перфектният помощник на бизнеса

Изборът на верен преносим компютър е от извънредно значение, изключително в последно време, когато огромна част от работния развой се прави отдалечено. За да се справите с лекост с всяка една задача, безспорно се нуждаете от удобен и високопроизводителен преносим компютър, който да отговори на провокациите пред актуалния бизнес.

Новият Acer Swift 3 комбинира най-важните характерности, които би трябвало да има един портативен компютър от бизнес серия. Моделът е ултралек и доста стилен, тъй че да се събира без изпитание в пътна чанта и раница. Дългият живот на батерията ви дава свободата да работите от всяко едно място, без да се постанова непрестанно да употребявате зарядно устройство. Надеждната мрежова карта за Wi-Fi подсигурява безпроблемно осъществяване на значими видео конферентни диалози, а достатъчното място за предпазване на аудио- и видеофайлове, трансформира Acer Swift 3 в незаместим асистент в работния развой. Освен положителни механически характерности преносимият компютър се отличава и с грациозен, изчистен и олекотен дизайн, който безспорно ще ви носи задоволство и естетическа приятност, като трансформира работата в същинско наслаждение.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Независимо каква специалност упражнявате, бъдете сигурни, че ще останете очаровани от новия модел Swift 3. А с цел да се запознаете в детайлности с тази съвременна, мощна и елегантна машина, ви представяме ревю, направено по данни на laptopmedia.com.

Swift 3 е вашият стилен и благонадежден сътрудник в осъществяването на всички бизнес задания

Acer Swift 3 разплага с процесора Intel Core 10-о потомство и мощен графичен процесор NVIDIA GeForce MX250, който подсигурява безпроблемна обработка на фотоси и видео с до 3,5 пъти по-висока продуктивност спрямо интегрираните видео карти. Големият размер на RAM паметта разрешава дейно възпроизвеждане на аудио- и видеофайлове с огромен размер. В допълнение графичният процесор демонстрира съществени преимущества във връзка с шума и способността за изстудяване. Според извършените проби той обезпечава висококачествено видео в 99% от случаите заради обстоятелството, че подсигурява постигането на по-висока периодичност на фрагментите.

Моделът е разполагаем с Core i3, Core i5 и Core i7 процесор, което разрешава да изберете вид съгласно вашите потребности и ценови диапазон. Лаптопът работи съвсем тихо с помощта на съвършената система за изстудяване на процесора и даже при оптимално натоварване подсигурява улеснение и комфорт.

Стил, грациозност и деловитост, опаковани в съвременен железен корпус

Цялата мощност и висока продуктивност на бизнес модела са събрани в фино магнезиево-алуминиево железно тяло, което прави машината по едно и също време здрава и супер лека. Swift 3 тежи единствено 1,19 kg, а дебелината му е едвам 15,95 mm. Всичко това трансформира преносимия компютър в извънредно елементарно портативна машина и с съвършени размери за съвсем всяка чанта или раница.

Разбира се, помислено е и за екрана. Използвайки преносимия компютър за бизнес, евентуално ще ви се наложи да работите с него през целия ден. А какво по-хубаво от това да приключите деня свежи и без зачервени очи. И по този начин, Acer Swift 3 се отличава с ясни изображения върху 14-инчовият IPS екран с резолюция 1080p, а съчетанието сред бюджетна цена и положителни параметри покрива напълно условията за един актуален бизнес модел. Форматът на екрана е 16:9, а ъглите на гледане са в действителност отлични. Моделът дава чудесни резултати при проби за оценка на качеството на изображението с ъгли на видимост до 180 градуса. В допълнение той дава положително контрастно съответствие на екрана, което дава чиста и ясна картина. Наличието на технологиите Acer Color Intelligence и ExaColor обезпечават усъвършенстван цветови контрастност.

И изцяло в звук с най-новите трендове новият Swift 3 предлага съответствие на екрана към корпуса 84%. Благодарение на този факт, получавате опцията да се наслаждавате на доста по-добро чувство за картината, понижен размер на машината и несъмнено, грациозен дизайн.

В съпоставяне с предходни модели на Acer, Swift 3 несъмнено може да се похвали и с редица усъвършенствания в клавиатурата. Независимо какъв брой време прекарвате през компютъра ще се радвате на несравнимо улеснение и комфорт при работа, тъй като ще разполагате с в действителност добра клавиатура.

Работа от разстояние и без ограничавания

Вече имате опция да планирате дълги пътувания, без да се притеснявате за батерията на преносимия компютър. Според тестванията, извършени от laptopmedia.com, моделът с батерия 50Wh записва самостоятелна работа 10 часа и 30 минути при сърфиране и 9 часа при възпроизвеждане на видео.

Впечатляващ е и фактът, че ултра лекият преносим компютър с тегло малко над 1 kg и супер тънка предна страна побира батерия с подобен размер и мощ. 10 часа самостоятелна работа е повече от един работен ден, тъй че към този момент умерено можете да седнете на място, което ще ви обезпечи успокоение, уют и ентусиазъм за работа, без да се оглеждате за непосредствен електрически контакт. И въпреки всичко за незабавни случаи е планувана опцията за бързо зареждане на батерията, която може да ви обезпечи 4 часа спомагателна работа единствено с 30-минутно зареждане.

Интелигентен достъп и изкуствен интелект улесняват работата и организирането на деня ви

Използването на ключова дума за достъп до компютъра остава в предишното с новия модел на Acer Swift 3. Той разполага с вграден читател на пръстови отпечатъци за потвърждаване на вашата идентичност единствено с едно допиране. Бързо, елементарно и комфортно - освен това без да се постанова да помните още една композиция от букви, числа и знаци.

Ако пък претрупаният ви работен график постоянно е причина да пропускате значими периоди и задания, към този момент можете умерено да се доверите на вашия Swift 3. Той предлага функционалността за конфигуриране на гласовия помощник на Microsoft - Cortana, който ще ви оказва помощ да получавате навременна настояща информация, да планирате срещи или да активирате напомнящи вести за разнообразни задания. Интелигентният дигитален асистент се синхронизира с голям брой устройства и ви разрешава да се наслаждавате на работния развой, без да се притеснявате, че може да забравите за някои значим подробност или да пропуснете значима среща.

Свързаност, на която да разчитате

Моделът Swift 3 предлага цялостна гама варианти за свързване със модерни устройства. Нещо ново, което няма да намерите в предходните модели от серията, е портът Thunderbolt 3, който идва на мястото на четеца на SD карти. Освен това преносимият компютър включва още USB 3.1, потомство 2 и Display порт, с цел да сте сигурни, че може да се свързва и с по-стари устройства.

Двулентова Wi-Fi съгласуваност, осъществена чрез вградената мрежова карта на Intel, обезпечава 1700 Mbps скорост на евакуиране, 75% по-малко забавяне и усъвършенствана отбрана. А новаторската MU-MIMO технология разрешава работа с няколко безжични устройства по едно и също време при по-висока скорост, като подсигурява 3 пъти по-бърза връзка, в сравнение с MIMO за един консуматор.

Впечатляваща бизнес машина, нали! Ако търсите сигурност, издръжливост и лекост в едно, доверете се на новия Swift 3. С него ще изпълнявате без старания всеки бизнес план и ще работите по-комфортно от всеки път с помощта на неговата висока продуктивност. Иновативните характерности на преносимия компютър дружно с изчистения и моден дизайн го вършат съвършения дребен и мощен ултрабук за всеки бизнес консуматор.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР