Изборът на подарък може да бъде както много забавно, така

...
Изборът на подарък може да бъде както много забавно, така
Коментари Харесай

Как да изберем подарък за мъж?

Изборът на подарък може да бъде както доста занимателно, по този начин и огромно усложнение. Как ще бъде признато предизвикването е безусловно самостоятелно. Зависи от настройката към избирането и към извършването на покупки, от времето, с което се разполага, от близостта с празнуващия и други. Понякога незабавно се сещаме какво ще зарадва най-вече индивида, на който ще гостуваме. Друг път със седмици се терзаем какво да подарим и отхвърляме концепция след концепция с присъдата „ неуместно ”.

Жените изпитват по-голямо усложнение, когато избират подарък за мъж, в сравнение с, в случай че пазарят за друга жена. Трудностите са от друго естество. Като цяло в магазинната мрежа се оферират доста повече продукти, предопределени за прилагане от дами. Разликата в половете допуска разлики и в полезностите и ползите. От това произлиза разминаване във усетите и желанията.

Следвайки правилото, че разликата сред момченцето и мъжа е в цената на играчките им, изборът може да бъде детските колички, мотори, самолети, хеликоптери и корабчета да се трансфорат в същински машини. Едва ли има мъж, който може да устои на високите скорости, мощния плач на мотора и на помитащата звукова вълна от качествени тонколони. Разбира се, това е една много скъпа инвестиция. И колкото и да е огромно желанието, финансовото състояние е решителен аршин, който постоянно наклонява везните.

Изборът на подарък за мъж се дефинира от мотива на празненството. На имен ден може подарите и единствено занимателна картичка, само че за празник подаръкът е прекомерно алегоричен. Различните мотиви сами подсказват към каква категория продукти да се ориентираме. Като цяло на рождени дни (и изключително кръглите годишнини), при пенсиониране или по бизнес мотиви подаръците би трябвало да са по-издържани, в по-висока ценова категория. Дали персонални за мъжа или общи – за дома, офиса, също зависи от повода за тържеството.

Колкото по-добре познавате мъжа, толкоз по-лесно ще ви бъде да прецените какво би харесал. Ако не сте толкоз близки, изберете нещо по-неангажиращо и общо. В класа на неутралните дарове влизат бутилка вино или уиски, статуетки, книга, ваучер за подарък. Тях може да ги подарите съвсем на всеки мъж, без значение от мотива. Прекалено персоналните дарове, които изискват или интимна непосредственост, или в действителност положително познаване на усета, пък са бельото, бижутата, козметиката. При избора на подарък, несъмнено, е значимо дали желаете в действителност да го зарадвате, да бъдете истински, потребни или просто би трябвало да занесете нещо, с цел да не сте с празни ръце.

Сайтовете за дарове оферират по-голямо многообразие от разновидности от магазините, тъй като зад тях стоят екипи от хора, които измислят, избират и комбинират. А в случай че електронните магазини са профилирани за дарове и сувенири, може да сте сигурни, че има с какво да изненадат освен вас, само че и празнуващия. Освен предмети те оферират и дарове преживявания – скокове с бънджи, полети със самолети и други, чието образуване би ви лишило доста повече време и нерви.

Бъдете спонтанни при избора си. Просто излезте на пазар, без да се насочвате към съответно място. Има продукти, за които даже не можете да се сетите, че съществуват, преди да ги видите. Такива са да вземем за пример телескопична вилица (подходяща за туристи, къмпингари и рибари), галактическа храна (за феновете за звездите и космоса), тениска с знак за wi-fi сигнал (за компютърния маниак), бутилка, облицована с кожа и полускъпоценни камъни, дискове с песни, които са били шлагери в годината на раждане и други. Понякога подаръците сами избират притежателите си. Виждате нещо на витрината и стартирате да се чудите по какъв начин не сте се сетили до в този момент. Ами да, това е най-подходящото!

И въпреки всичко, с цел да не съм голословна, ето някои оферти, които несъмнено се нареждат на челните места в класациите на мъжете (подредени са на инцидентен принцип).

1. мобилен телефон, преносим компютър, GPS за колата;
2. вечер в стриптийз клуб или казино;
3. въдица;
4. всевъзможни хитри джаджи – usb с авангардна форма, Bluetooth слушалка, летящ будилник;
5. магическа термочаша чаша – при сипване на гореща течност в нея, се демонстрира авансово отпечатана на стените снимка;
6. ръчно изрисувана вратовръзка или риза;
7. швейцарско ножче;
8. модели за сглобяване – самолети, подводници и други, радиоуправляеми играчки;
9. рисувано или резбовано щраусово яйце (размерът сякаш няма значение, само че щраусовото е къде-къде по-внушително от кокошето);
10. прегръдка, целувка и нататък си знаете.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР