Изборът на перфектната булчинска рокля е нещо, което вълнува всяка

...
Изборът на перфектната булчинска рокля е нещо, което вълнува всяка
Коментари Харесай

Мама аплодира за забраната на дъщеря си с размер 14 да носи булчинската си рокля с размер 4

Изборът на съвършената булчинска рокля е нещо, което вълнува всяка младоженка. Много хора обичат да носят нещо, което преди е било благосъстоятелност на член на фамилията, избирайки традиция и сантиментални аргументи. Една майка обаче разкри ужаса си, откакто щерка й изиска да персонализира роклята й, с цел да я носи, признавайки, че е отказала да го разреши, тъй като е с доста по-голям размер от нея.

Сега се чудеше дали бърка, че не го разреши, откакто видя какъв брой е смутена щерка й, майката се обърна към обществените медии, с цел да изтъкне случая си и да изиска противоположна връзка. 45-годишната майка написа: „ Дъщеря ми, на 20 години, ще се дами след няколко месеца. Тя пристигна да ме попита за заемането на булчинската ми рокля и аз споделих безусловно не, защото това е моята рокля и доста я обичам.

„ Това, което евентуално ме прави дупка е, че знам, че това е нещо, което доста дами са правили и е красива традиция. Но за мен просто не мога. Обичам тази рокля. Аз бях този, който го проектира и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР