Изборът на нови слънчеви очила не е точна ракетна наука,

...
Изборът на нови слънчеви очила не е точна ракетна наука,
Коментари Харесай

Как да изберем слънчеви очила според формата на лицето

Изборът на нови слънчеви очила не е точна ракетна просвета, само че има няколко неща, които би трябвало да имате поради, преди да инвестирате в идващия си чифт. Първо, помислете за функционалните детайли, от които се нуждаете - поляризирани лещи или покрития, които се борят с отблясъци, вода и масло. След това изберете формата на рамката, която да добавя лицето ви. Целта е да наблегнете най-хубавите си черти, избирайки рамки, които леко контрастират на вашата форма на лицето. Ето къс справочник, който ще ви улесни в избора.
Овално лице
Трудно е да сбъркате с такава форма - множеството слънчеви очила ще ви стоят ужасно. Просто се уверете, че рамките не са по-широки от лицето ви. Можете да експериментирате с гъвкави рамки от неръждаема стомана и поликарбонатни лещи. Те се оферират в разнообразна цветова гама и подсигуряват безконечен жанр, който ще добави всяко облекло.
Кръгло лице
Стойте надалеч от овалните форми, в случай че не желаете да наблегнете кръглата форма на лицето си. Насочете се към модел вид летец или към квадратни рамки. Важното е да създадете малко заостреност на лицето, тъй че моделите с някакъв ъгъл, даже той да е объл, ще свършат работа.

Слънчевите очила на Tommy Hilfiger 1723/S са с квадратна форма на рамките. Моделът се предлага в тъмносиньо с ослепителен акцент, който разчупва визията. Красив аксесоар, с който постоянно ще изглеждате стилно.
Квадратно лице
Заоблените ъгли са ключът към триумфа, в случай че имате квадратна челюст. Потърсете рамки с размер, който да ви съответствува по широчина, само че с меки линии.
Продълговато лице
Подобно на нашите другари с квадратно лице, вие желаете да смекчите чертите си. По-екстравантните модели работят добре, само че избягвайте дребните рамки. Пробвайте „ котешко око “ или по този начин настоящите „ скиорски “ слънчеви очила.

Слънчевите очила на Tommy Hilfiger 1721/S са подобаващи за господа, който обичат по-нестандартни модели. Избработени от качествени материали, рамките са леки и са идеални за мъже, за които слънчевите очила са незаместим аксесоар.
Триъгълно лице
Всичко в капковидна форма ще подчертае салдото. Квадратните рамки с тъмни лещи са ефектни и стоят добре. Можете д апомислите и за някакъв акцент – цветна рамка или златен акцент.
Сърцевидно лице
Широките рамки допълват по-тясната брадичка, добавяйки разнообразни ъгли, които да основат образен интерес. Избягвайте каквото и да е с огромни размери.
Разнообразие от стилни и качествени слънчеви очила съгласно формата на лицето може да намерите в последната сбирка на Tommy Hilfiger в лицензираните оптики в страната. Следете и Фейсбук страницата, където ви чакат забавни вести и игри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР