Изборът на нов смартфон към момента е доста труден процес,

...
Изборът на нов смартфон към момента е доста труден процес,
Коментари Харесай

Обявиха най-популярният в света смартфон

Изборът на нов смарт телефон все още е много сложен развой, защото на пазара има голямо обилие от най-различни модели, които се разграничават един от различен по външен тип, техническо съоръжение, програмен продукт, както и доста други неща.
Днес, на 1 август 2018 година, група специалисти от компанията Counterpoint Research съумяха да дефинират и назоват най-популярният смарт телефон в света, по който безусловно всички са полудели.

След разбора на информацията за продажбите от над 1 000 модела смарт телефони през второто тримесечие на 2018 година, специалистите са открили, че най-продаван се оказа Oppo R15, само че единствено в Китай, защото проучването е извършено в района.

Въпреки това, защото тази страна е най-голяма по брой на популацията, е напълно явно, че точно този уред през второто тримесечие на тази година е най-продаваният.

За извънредно къс период, безусловно за няколко месеца, Oppo R15 съумя да възвърне невероятната си известност в Китай, а дружно с нея и в целия свят. Той към този момент управлява внушителните 5% от китайския пазар. Тоест, той през днешния ден е владеене от съвсем всеки 20-ти гражданин на страната.

На второ място се подрежда Vivo X21 с дял от 4%, а след него е iPhone X, iPhone 8 Plus и Huawei Honor 7C. Всички тези мобилни устройства заемат към 3% от китайския пазар.

Според специалистите, смарт телефоните на Vivo и Oppo се радват на голяма известност в Китай заради обстоятелството, че те се оферират на налични цени и са с положително качество на направата, както и с мощно техническо съоръжение.

Освен това, огромна роля играе и разположения непосредствено върху екрана читател на пръстови отпечатъци. Също по този начин не би трябвало да забравяме и за техния външен тип, който прави телефоните приятни за образно разбиране.

Към момента, тези два производителя интензивно промотират своите артикули на територията на Европа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР