Изборът на Мис България беше абсолютно честен. Изборът беше много

...
Изборът на Мис България беше абсолютно честен. Изборът беше много
Коментари Харесай

Организаторката на "Мис България" разкри как е избрана Тамара

Изборът на Мис България беше безусловно почтен. Изборът беше доста на кантар – битката сред пет девойки беше доста оспорвана и всяко от тях можеше да завоюва. Това сподели в предаването "120 минути " по БТВ уредникът на състезанието Ирина Папазова във връзка успеха на Тамара Георгиева, която провокира скандал в обществото.

Тя изясни, че тази година за първи път журито се е състояло от 24 души – повече от нормално. Това са доста разнообразни хора – експерти, рекламодатели, известни персони. Тази обстановка обаче сложи доста противоречиви моменти. Взех си поучения и повече толкоз огромно жури няма да има, акцентира Папазова.

Тя посочи, че тази година е призната система, при която се гласоподава за първо, второ и трето място и се дават избран брой точки. След гласуването се оказа, че Тамара и още едно момиче – Йовита, са с еднакъв брой точки – 70. В случая използвах правото си на двоен глас за Тамара, което носи 20 точки, съобщи организаторката на състезанието Мис България.

Тя призна, че нейният глас е бил съдбоносен за избора на Тамара. Моите причини за гласуването преди всичко бяха годините – не може Мис България да е на 18 години. По принцип постоянно се гледа да се избере малко по-голямо момиче. Другият плюс на Тамара са езиците, образованието, което има, а също по този начин и съвършената й фигура, разяснява Ирина ПаПазова.

Тя е безапелационна, че не е получавала парични тласъци за първото място на Тамара.

Фирмата, чрз която провеждам състезанието, е частна. Ако реша, на следващия ден и Вас мога да ви направя Мис България, обърна се Папазова към водещия Светослав Иванов. Мисля, че времето ще покаже, че Тамара е един сполучлив избор, съобщи тя.

Организаторката на състезанието Мис България сподели още, че не се тормози от инспекция на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР