Изборът на количка не е лесна задача, особено днес, когато

...
Изборът на количка не е лесна задача, особено днес, когато
Коментари Харесай

5 съвета за избор на подходящата бебешка количка

Изборът на количка не е лесна задача, изключително през днешния ден, когато има толкоз огромно многообразие от модели и типове. Но вие можете да се справите с “отличен”, стига да знаете кои са главните фактори, които играят роля при избора.

5 съвета, които ще ви оказват помощ да откриете количката за вашия хлапак
Помислете при какви условия ще я ползвате
Преди да започнете търсенето на количка помислите при какви условия ще я употребявате. Дали ще се постанова постоянно да употребявате градски превоз или ще се придвижвате повече с персонален автомобил. Вземете под внимание и дали живеете в градска среда или на село, къде най-често ще се разхождате, какъв брой постоянно ще излизате с бебчо на разходки и т. н., и т. н.

Подходете с внимание към комфорта и сигурността
Без значение от типа на количката, най-важното е тя да може да дава на дребосъчето оптимален комфорт и улеснение. Затова ви съветваме да се спирате на модели със сменяща се посока на коша. Добре е също по този начин количката да е с качествена, сваляща се тапицерия, да разполага с подложка за крачета, сенник, задоволително огромен багажник, подложка за вода и други функционалности. Най-важното обаче е да се уверите, че продуктът разполага с 5 точкови колани, защото те обезпечават цялостната сигурност на мъничетата, до момента в който са в количката.
Уверете се в маневреността
Проверете персонално дали можете елементарно да управлявате определения модел както в права линия, по този начин при завой. Вижте и дали можете да управлявате количката единствено с една ръка, тъй като това все в миналото ще ви се наложи.

За маневреността огромна роля играят и колелата на бебешките колички, по тази причина проверете дали предните колела се въртят на 360 градуса и най-много дали се застопоряват устойчиво.

Не подценявайте тежестта
Ще употребявате количката съвсем всеки ден, по тази причина тежестта ѝ по никакъв начин не е за занемаряване. В комерсиалната мрежа се оферират както по-тежки, по този начин и и с цел да извършите точния избор ви съветваме да вземете под внимание както типа на количката, по този начин и дали ще ви се постанова постоянно да я вдигате и пренасяте по стълби, до асансьора, да се качвате в градски превоз или не.
Спрете се на подобаващия тип
Видът се дефинира най-много от възрастта на детенцето, за което желаете да я закупите. В този ред на мисли, главните типове бебешки колички, които най-често ще срещнете в комерсиалната мрежа са: комбинирани, летни, джогинг и двойни.
Комбинирани
Моделите от този тип могат да се употребяват целогодишно и от самото раждане на мъничето, чак до момента в който килограмите му надвишат 15. Обикновено могат да се трансформират, като има както модели 2х1, които включват два продукта - зимен панер и лятна седалка (летен кош), по този начин и модели 3х1, които включват панер за новородено, седалка за кола и летен панер.

Минусите им са, че са по-тежки и обемни и в случай че би трябвало да ги пренасяте или да се качвате и слизате от градски превоз може да срещнете усложнения.
Летни
Летните или вид “чадър” колички са подобаващи за бебчета, които към този момент могат да стоят седнали. Те са много леки, комфортни за разгръщане и прегъване и са добър избор, в случай че постоянно се постанова да пътувате.

Минусите им са, че можете да ги употребявате най-много в топло и хубаво време. Не са доста подобаващи и за разходки по неравномерен терен.
Джогинг
Особеното при тези бебешки колички е, че са по-обемни и разполагат вместо с четири, с три колела. Обикновено се избират от родители, които спортуват и желаят да могат да тичат, до момента в който разхождат мъничетата.

Минусите им са по-голямото им тегло и обемност и много по-трудното сглобяване.

Двойни
Двойните модели са предопределени за близначета или за малчовци с доста дребна възрастова разлика и могат да бъдат както комбинирани, по този начин и летни или джогинг. Особеното при този тип е най-много тяхната структура, съгласно която седалките могат да или една зад друга, или една до друга.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР