Изборът на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър е решение на

...
Изборът на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър е решение на
Коментари Харесай

Депутат: Избирането на Ревизоро не е за да се пазят кадри от ГЕРБ

Изборът на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър е решение на съдружен сътрудник, тъй че го одобрявам позитивно.
Това разяснява в партийния дом депутатът от ГЕРБ Валентин Николов, съобщи БГНЕС. „ Г-н Димитров е интелигентен човек уповавам се да се оправи “.
Оставката на Нено Димов нямам доверие да се отрази на съдружната непоклатимост, безапелационен е депутатът. „ В последна сметка ние постоянно сме желали правозащитните органи да покажат неотстъпчивост и те я демонстрираха. “
Валентин Николов е безапелационен, че с тази акция не се пазят фрагменти на ГЕРБ и последните случаи от година насам демонстрират, че фрагментите най-бързо се разделят с постовете си.Iz
Припомняме, че рано тази заран държавното управление се събра на Коалиционен съвет, с цел да дефинира кой да бъде повдигнат за нов екоминистър. Бе решено за поста да бъде препоръчан Емил Димитров - Ревизоро.
Самият той разяснява пред публицисти, че не утвърждава случилото се с Нено Димов. Приема номинацията, тъй като някой би трябвало да свърши сложната работа. От думите на Ревизоро стана ясно, че той ще се ангажира с тежката задача да седне на горещия стол, с цел да се резервира мандатът на настоящето държавно управление и да няма земетресения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР