Изборът на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър е решение на

Изборът на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър е решение на ...

Депутат: Избирането на Ревизоро не е за да се пазят кадри от ГЕРБ.

Изборът на Емил Димитров-Ревизоро за нов екоминистър е решение на коалиционен партньор, така че го приемам положително.
Това коментира в партийния дом депутатът от ГЕРБ Валентин Николов, предаде БГНЕС. „Г-н Димитров е умен човек надявам се да се справи“.
Оставката на Нено Димов не вярвам да се отрази на коалиционната стабилност, категоричен е депутатът. „В крайна сметка ние винаги сме искали правозащитните органи да покажат твърдост и те я показаха.“
Валентин Николов е категоричен, че с тази акция не се пазят кадри на ГЕРБ и последните случаи от година насам показват, че кадрите най-бързо се разделят с постовете си.Iz
Припомняме, че рано тази сутрин правителството се събра на Коалиционен съвет, за да определи кой да бъде издигнат за нов екоминистър. Бе решено за поста да бъде предложен Емил Димитров - Ревизоро.
Самият той коментира пред журналисти, че не одобрява случилото се с Нено Димов. Приема номинацията, защото някой трябва да свърши трудната работа. От думите на Ревизоро стана ясно, че той ще се ангажира с тежката задача да седне на горещия стол, за да се запази мандатът на сегашното правителство и да няма трусове.

Източник: actualno.com