Изборът на 2-ри април ще бъде бинарен. Това заяви в

...
Изборът на 2-ри април ще бъде бинарен. Това заяви в
Коментари Харесай

Панев, ДБ: Изборът на 2 април е между ПП,ДБ и ГЕРБ, БСП и ДПС


Изборът на 2-ри април ще бъде бинарен. Това съобщи в изявление за Българска национална телевизия Владислав Панев от " Демократична България ".

Той уточни, че единствената опция на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще е обединението сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". " Поставени под подобен избор, доста повече от 700 000 български гласоподаватели ще решат, че България има потребност от това реформаторско болшинство ", убеден е той.

Панев добави, че стратегиите на Политическа партия и Демократична България се припокриват значително, само че посочи, че има и изключения, да вземем за пример в бранш " Енергетика ". " Има детайли, които би трябвало да се напаснат. Това са разногласия, които можем да разгадаем в границите на седмица ", добави той.

От " Демократична България " считат, че бюджетният недостиг би трябвало да е закрепен, както беше по времето на кабинета " Петков " - на до 3% от Брутният вътрешен продукт. " Ако стопанската система пораства повече или ще може да усилваме обществени разноски, или да понижаваме налози ", добави Владислав Панев. 

Той не разяснява имена, които ще попаднат в взаимните листи с Политическа партия. " Нека да не говортим към този момент за листи изключително когато към момента не е явен начинът на явяване ", сподели Панев и означи, че значимото е да има подписано съглашение, което да се следва при вероятно ръководство.  

" Европейската вероятност за Македония е значима от позиция на българския народен интерес. Гоце Делчев си е представявл, че македонци ще идват тук да вършат бизнес, да учат, а ние да вървим там. По-възможен е пътят на интеграция, в случай че Македония е в Европейски Съюз. Омразата няма да докара до нищо положително. Всичко би трябвало да стартира от учебниците по история. Много хора се хранят от това неизясняване и от тези проблеми от двете страни на границата, подхранвани от непознати служби най-вероятно ", разяснява още Панев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР