Изборът ми да поема поста на министър на МОСВ е

...
Изборът ми да поема поста на министър на МОСВ е
Коментари Харесай

Ревизоро с първи думи след заседанието на Коалиционния съвет


Изборът ми да поема поста на министър на Министерство на околната среда и водите е предизвикан от угрозата да падне държавното управление. Това беше късият първи коментар на Емил Димитров–Ревизоро, който беше номиниран за поста по време на Коалиционния съвет тази заран в Министерски съвет.

Димитров направи конкретизиране, че все още не трябва да се желаят от него ограничения, тъй като към момента кандидатурата му не е гласувана от Народното събрание, предава БГНЕС.

По думите му едно, обаче, е несъмнено: че би трябвало да се търси баланс сред ползите на перничани, и тези на бизнеса, тъй като „ в случай че през днешния ден ревем за вода, на следващия ден ще протестираме за работа ".

Мнението на Димитров е, че компании като „ Стомана “ – Перник би трябвало да си изградят лични водоизточници.

По време съвещанието на Комисията за битка със сивата стопанска система, на която Димитров е ръководител, участва и икономическият министър Емил Караниколов, който разкри, че до няколко дни държавното управление ще излезе с решение по казуса с водната рецесия в Перник.

Министърът е в непрекъснат контакт със „ Стомана индъстри “, които са го уверили, че все още нямат потребност от дебит от язовир „ Студена ".

По отношение на оставката на Нено Димов, Караниколов бе безапелационен, че са в прелестни връзки с него.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР