Избор на безупречен външен вид, изграден върху законите на стилистиката,

...
Избор на безупречен външен вид, изграден върху законите на стилистиката,
Коментари Харесай

30 трика, за да изглеждате по-високи и по-слаби

Избор на безукорен външен тип, построен върху законите на стилистиката, които всяка жена може да употребява

Говорейки за хармонията на облика, ние в никакъв случай не мислим за обстоятелството, че то се основава на математиката. Дори Питагор виждал причинност в съотношението на дължините на човешкото тяло, животните и растенията.

И тогава Леонардо да Винчи удостовери това наблюдаване със своя витрувианският човек и назова това съответствие златното сечение или божественото съответствие.

Повтаряме облика:

Всичко във Вселената е подчинено на закона на хармонията и ние подсъзнателно харесваме тези облици, които дават отговор на тези условия, а точно, когато съотношението на двете дължини е 1,618. Например дължината на лицето до неговата широчина, дължината на ръката до нейната част до лакътя и дължината на пръста до основата му.

Повтаряме облика:

Днес мнозина се отдалечават от стереотипното разделяне на женските фигури на видове и заявяват съвършенството на всеки от нас. Не е мъчно да се ревизира. Често обаче нарушаваме тези пропорции с погрешно формиран комплект облекла.

Повтаряме облика:

Можете да „ скъсите “ краката си с пуловер, да ги „ съкратите “ с обувки с противоположен цвят или да добавите ненужни акценти с аксесуари. Ако знаете простите правила за оформяне на тялото, напълно няма да е мъчно да създадете съразмерен облик сами.

Повтаряме облика:

Някои от тези трикове описах в слайдовете, употребявайки образеца на красивия испански модел Pilar D’Arc. Да, на нейните облици е най-лесно да се показва по какъв начин работят стилистичните закони.

Повтаряме облика:

Пилар е една от дребното инфлуенсъри, които не носят съвременни, само че безформени и обезобразяващи торби.

Повтаряме облика:

Бъдете красиви…

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР