Избирателната истина на министър-председателя е абсолютна лъжа и манипулация и

...
Избирателната истина на министър-председателя е абсолютна лъжа и манипулация и
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Борисов като Форест Гъмп взема от кутията бонбона, който му харесва

" Избирателната истина на министър-председателя е безспорна неистина и операция и той си взема като Форест Гъмп от кутията с бонбони този бонбон, който на него му харесва ", това съобщи пред БНР пиар експертът и един от уредниците на митингите против държавното управление Арман Бабикян

Бабикян имаше поради днешното изявление на премиера Бойко Борисов, че " Шиши " е редил служебното държавно управление на президента Румен Радев, който назова " фигурант ". С определението фигуранти и прякора Шиши за Делян Пеевски си служи укриващият се в Дубай обвинен предприемач Васил Божков в публикуваните от прокуратурата записи на негови диалози с журналиста Огнян Стефанов.

" Спомнете си записите, които изтекоха с гласа на обвинения, само че неосъден, Божков, в които той обясняваше, че " Шиши " е редил служебния кабинет на Радев. Интересно, че това беше признато за истина от министър-председателя и през днешния ден той го удостовери с думите си, т.е. Той харесва част от изявленията на Божков. Когато Божков споделя, че част от неговия кабинет - този на Борисов, е спретнат по същия метод, той не харесва тази част от изявленията на Божков ", посочи пиар експерта.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР