Избирателите вече могат да проверят номера на избирателната секция и

...
Избирателите вече могат да проверят номера на избирателната секция и
Коментари Харесай

Вече можем да проверяваме номера и адреса на избирателната си секция

Избирателите към този момент могат да ревизират номера на изборната секция и мястото на гласоподаване за идните избори за общински съветници и кметове на 27 октомври 2019 година, оповестиха от Министерство на регионалното развитие.
Проверка през интернет може да се направи на адрес http://www.grao.bg/elections/. Сайтът дава и опцията да се подават "Искане за гласоподаване по сегашен адрес " по електронен път от общинските администрации след идентификация с електронен автограф.
Гражданите могат да се осведомят за мястото на гласоподаване като изпратят есемес на номер 18429, който е обединен и за трите мобилни оператора (A1, Теленор и Виваком). Цената на есемеса e 25 стотинки без Данък добавена стойност. В текста се изписват само десетте числа на ЕГН. Системата връща есемес с номера и адреса на изборната секция за Избори за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 година за прелюдия ЕГН.
Друг вид за приемане на информация е с позвъняване посредством стационарен или мобилен телефон, като се избере номер 0800 1 4726 ( "0800 1 GRAO "). Тел. 0800 1 4726 е безвъзмезден за цялата страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР