Избирателите в София сами ще вземат своето решение, без значение

...
Избирателите в София сами ще вземат своето решение, без значение
Коментари Харесай

Калоян Паргов за балотажа: Битката е между финансовия олигархичен капитал и тези, които загубиха от прехода

„ Избирателите в София сами ще вземат своето решение, без значение в какъв цвят са те сами взимат своето решение, тъй като става дума за избор на персони “. Това разяснява пред Нова тв. ръководителят на СИНПИ и общински консултант Калоян Паргов във връзка декларираната подкреха за Ваня Григорова.

Паргов съобщи, че още лятото когато в БСП-София са обсъждали името на Ваня Григорова за кандидат-кмет е направено социологическо изследване. То посочило, че синдикалистката печели не малко утвърждение от всички парламентарно показани партии. 

„ Личността на един кандидат-кмет е доста значим, само че практиката демонстрира, че в случай че няма солидна партия зад него няма и триумф. Затова считам, че това е триумф на БСП-София и Ваня Григорова “, съобщи още Паргов.

Запитан дали е допустимо Григорова да е опасност за лидерското място на Корнелия Нинова, каквито тези се чуват, Паргов съобщи: Тя не може да е директен съперник на Корнелия Нинова. За да станеш водач първо би трябвало да си член на партията, а след това да имаш и стаж като подобен.  

„ В една предизборна акция се наслушахме на какви ли не обещания, приказваме за проблеми и решения, въпросът е до какъв брой са изпълними “, разяснява още Паргов.

По отношение на концесиите в София, ръководителят на СИНПИ съобщи, че е значимо от тук нататък да не се позволяват такива, като засяга тази за водата.

По мотив общинския съвет и болшинствата, Паргов съобщи, че става дума за стратегия, която се поддържа от разнообразни болшинства. Той съобщи, че обещанията на съвсем всички претенденти се припокриват, като даде за образец детски градини, паркинги, повече средства за опазване на здравето, инфраструктура.

„ Битка за бъдещето на София, само че е борба сред тези които завоюваха от прехода, финансовия олигархичен капитал и тези, които губят от този преход и в този момент имат опцията да имат свое посланичество посредством Ваня Григорова “, по този начин Паргов дефинира избора за идния балотаж в неделя. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР