Избирателите ни изпратиха в този парламент, за да спрем престъпленията

...
Избирателите ни изпратиха в този парламент, за да спрем престъпленията
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Избирателите ни изпратиха в този парламент, за да спрем престъпленията на ГЕРБ

Избирателите ни изпратиха в този парламент, с цел да спрем закононарушенията на ГЕРБ. Всяка мафиотска конструкция се разкапва от вътрешната страна, когато загуби методите за финансиране. Всички хранилки, които ГЕРБ сътвориха из страната през тези години, последователно стартират да се разкапват и следващата година на локалните избори този развой ще е най-виден. Просто би трябвало да издържим. Това сподели депутатът от „ Демократична България " Стоян Михалев в „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Михалев съобщи, че решението на „ Демократична България " за съвещания за изпращане на оръжие в Украйна към този момент е импортирано и той е бил измежду първите подписали. Той съобщи, че няма опасност за стабилността на ръководещата коалиция поради другата позиция на Българска социалистическа партия по въпроса с оказване на военна помощ на Украйна и налагане на наказания на Руската федерация.

Михалев не е уверен, че ГЕРБ ще в действителност ще поддържа ръководещите в това решение. „ Те внезапно се оказаха огромни евроатлантици, само че дано не забравяме, че помогнаха на проектите на Путин за тази война. Ако не беше „ Руски поток ", доста мъчно Путин щеше да стартира тази война ", разяснява депутатът.

Михалев е склонен с тезата на премиера, че Русия саботира евроинтеграцията на Западните Балкани.

Коментира и шпионския скандал в ДАНС. „ Според мен, когато се прави такова следствие в службите, не мисля, че е в най-ниския ешелон. Моето мнение е, че би трябвало да се търси на по-високо равнище в нашите служби. Това, което чух по отношение на войната в Украйна, какъв брой ще продължи тя, мините, които щели да дойдат и да заплашат туризма - източникът беше еднакъв и нищо от това, което чух през последните три месеца, не беше истина ", съобщи той.

Стоян Михалев разгласи, че ваучерите за храна, които работодателите дават на чиновниците си, към този момент ще са с по-широк обсег. Те ще се усилят от 80 на 200 лева и с тях хората ще могат да посещават концерти, спектакъл, изложения. „ Мярката към този момент е дейна. С бюджета към този момент е гласувана, влезнала е в „ Държавен вестник ". Получих увещание от Министерството на културата, на равнище заместник-министри, че ще стартират да пишат писма до шефовете на културните институции, тъй като е значимо шефовете и уредниците на концерти и културни събития да сключат контракти с компаниите, които имат издаване за лиценз на тези ваучери ", сподели депутатът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР