Избира най-доброто налично качество, преобразува форматиChrisPC VideoTube Downloader Pro може

...
Избира най-доброто налично качество, преобразува форматиChrisPC VideoTube Downloader Pro може
Коментари Харесай

ChrisPC VideoTube Downloader Pro – софтуер за видео колекции

Избира най-хубавото налично качество, преобразува формати

ChrisPC VideoTube Downloader Pro може да задоволи потребностите на всеки от евакуиране на видео
(екранна фотография: Chris P.C. srl.)

Приложението ChrisPC VideoTube Downloader Pro е потребен инструмент в обстановки, когато желаете да изтеглите видеоклипове от онлайн източници на вашия компютър, тъй че да създадете локално съхранявана мултимедийна сбирка и да имате клиповете разполагаем в офлайн режим.

Обхватът от уеб страници за видео хостинг, с които това приложение е съвместимо, включва някои от най-популярните услуги като YouTube, Vimeo, Dailymotion, Metacafe, Flickr, SoundCloud, BBC, NBC, FOX и други.

Едно от главните преимущества на ChrisPC VideoTube Downloader Pro е опцията за мониторинг на клипборда. Валиден URL адрес на видео, който се копира в клипборда, незабавно се разпознава от приложението и се изпраща на опашката за евакуиране. Освен това можете ръчно да въведете URL адреси в основния прозорец.

Приложението избира най-хубавото налично качество на видеото, само че ви разрешава също да го измененията както желаете. Това е задоволително универсална стратегия, с цел да вземете видеоклипове във формат MP4, WEBM, FLV и 3GP с разнообразни качество и да ги преобразувате, тъй че да станат съвместими с джобни устройства като iPhone, iPod, iPad (MP4, MPEG и AVI). Освен това може да извличате аудио поток от всички входни видеоклипове, като запазите резултата като AC3 или MP3 файлове.

Сред най-интересните характерности на приложението е интегрираният Finder Link, който употребява вграден браузър за елементарно намиране на онлайн видеоклипове. Персонализираната функционалност за търсене е съвместима с разнообразни стрийминг протоколи, в това число RTMP, HDS (F4M), HLS (M3U8) и VOD (MP4, FLV, MOV и др.).

Със своята необятна поддръжка на онлайн видео източници, ChrisPC VideoTube Downloader Pro може да задоволи потребностите и условията на всеки консуматор. Софтуерът обезпечава допустими скорости на евакуиране, като ви оказва помощ да вземете видеоклипове от разнообразни уеб страници и да ги обръщате в стремежи формат.

Даунлоуд: ChrisPC VideoTube Downloader Pro
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР