Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето

...
Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето
Коментари Харесай

Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!

Изберете водоем и получете информация за себе си и бъдещето си!

Водата е един от четирите съществени детайла. Животът на нашата планета е зародил в международния океан, това е нашата люлка. Като цяло тялото ни е формирано от 70% вода и по тази причина не е изненадващо, че сме толкоз тясно свързани с нея. Езотериците я назовават “течен кристал ”. А способността да разтваря и улавя, прави водата един от най-хубавите носители на информация, чиито потоци се придвижват към материализирането на всеки генетичен код във Вселената.

Според античните учения на алхимията детайлът на водата подхожда на фината сфера на човешката същина – душата. Предлагаме дребен тест, който ще разкрие тайните на вашата персона. В взаимозависимост от водоема, който изберете, ще научите забавна информация за себе си и бъдещето си.

И по този начин, настанете се комфортно и не мислете за нищо. Сега помислете за тези водоеми. Мислено изберете изображението, което ви притегля най-вече. След като извършите избора си, прочетете резултата.

Снимка 1 – Спокоен океан

Вие сте чувствителни по природа, на хората им е удобно във вашата компания, вие сте великодушни и деликатни. Присъщи за вас са съчувствието и топлината, на драго сърце дарявате наслада на другите.

Вие сте работливи и оценявате отговорността, само че най-много желаете да отмените всички задания и да се забавлявате. Вие сте съпричастни и състрадателни. За множеството хора, вие сте мистерия.От една страна сте харизматични и изпълнени с страсти, а от друга – затворени и спокойни.

Понякога сте подготвени да се отправите в търсене на завършения и да изследвате света, само че най-често благополучие ви носят домът и тишината. Но във вас има нещо, което не се трансформира: в никакъв случай няма да дадете заричане, което не можете да извършите и постоянно вършиме всичко с цялостна отдаденост.

Спокойният океан е знак на дистанцията, смяната и периодичността. Скоро ще отидете на особено пътешестване. Независимо дали е физическо или психическо прекарване, ще имате опция да разширите хоризонтите и персонално да завладеете неразучени до момента територии. Ако се възползвате от шанса, животът ви ще се промени доста ненадейно и ще ви донесе забележителна премия.

Снимка 2 – Буйна река

Бурната река значи деликатен, бдителен и ученолюбив човек, който е подготвен да получи отговори. Искате да научавате нови неща и да пробвате нови неща. Въпреки че се интересувате от срещи с нови хора, вие сте най-удовлетворени уединено с мислите си.

Обичате да изследвате света към себе си и да се чувствате свързани с природата и Земята. Много обичате животните и те вас. Благодарение на вашата спокойна и топла сила, приятелите постоянно с подготвеност се обръщат към вас, когато имат потребност от рамо, на което да поплачат.

Цените взаимоотношенията си и сте доста сантиментални. Вие се грижите доста за вашия парцел и за вашата къща, вършиме всичко с цялостна отдаденост.

Бурната река е знак на размисъл, развиване и придвижване. Скоро ще имате опция да разширите хоризонтите си по най-неочаквания метод. Може би това ще бъде пътешестване, ново другарство или някаква опция, във всеки случай ще промени живота ви към по-добро. Не пропускайте шанса си!

Снимка 3 – Ледник

Вие сте самоуверен, деятелен и от време на време даже тайнствен човек. Можете да привлечете другите, имате силата, всичко това ви прави роден водач. Без значение какъв е сюжетът, постоянно забелязвате и най-малките детайлности, които другите нормално пропущат. Имате добре развити инстинкти, доста добре разбирате хората, а те ценят вашето мнение и вътрешен глас. Доколкото желаете да научавате и пробвате нови неща постоянно сте душата на компанията, празненството и пътуванията.

Хората се забавляват и смеят с вас. Оценявате лоялността, честността и последователността и в случай че давате обещания, то постоянно ги изпълнявате.

Ледената вода – знак на непоклатимост, дълбочина и завършения – демонстрира, че скоро ще получите приятна задача, която ще бъде възнаградена по заслуги. Може би се съмнявате дали да я приемете, само че вярвайте в себе си и ще научите нещо ненадейно за себе си.

Снимка 4 – Спокойно езеро

Изборът на умерено езеро разкрива спокойна, практична и радостна природа. Не може да се каже, че сте доста всемирски човек, само че сте щастливи да се запознаете с нови хора и да разширите кръга на общуването.

Най-спокойни се чувствате заобиколени от природата и почитате всяка форма на живот. Присъщи за вас са откровеност и топлота, носите благополучие на тези, които обичате. Вие сте доста великодушни и състрадателни, на драго сърце давате и последната си риза (дори и да е на гърба ви) на някой, който се нуждае от нея.

И хората, които са в неволя, първо се обръщат към вас за помощ – както за морална поддръжка, по този начин и за материална помощ. Скромността и усърдието са типични за вас. Вие сте солта на Земята, имате доста положително сърце.

Спокойното езеро – знак на силата, достойнството и доверието – скоро ще бъдете натоварени със задача, която изисква огромна отговорност, което ще донесе доста прелестни плодове. Отначало може да ви се коства, че не сте подобаващи за такава задача, само че просто знайте, че никой не е по-добър от вас.

Снимка 5 – Буен водопад

Ако сте избрали водопада, тогава сте мощна, буйна и сантиментална натура. Имате специфичен магнетизъм и заразна сила. Вие сте подстрекатели, с вас не е скучно, обичате децата.

Вие обичате да се вглъбявате в мислите си или да изследвате нови земи, имате доста интензивно въображение. Вие сте креативен човек (но това е известно единствено на избраните). Винаги мислите трезво, макар обстоятелството, че сте движени от страстите и сърцето, а не от разсъдъка.

Вие сте доста буйни, обичате да се смеете. И въпреки че сте склонни да драматизирате за всичко, не можете да понесете драма в връзките. Вие сте сантиментални, грижовни, постоянно правилни. Наистина ви харесва хубостта и редът.

Бурният водопад е знак на наслада, празник и сила. Скоро ще получите радостни новини, които сте мечтали да чуете отдавна. Може би те ще дойдат при вас по напълно друг метод, в сравнение с очаквахте, само че това ще бъде началото на една доста радостна глава от живота ви.

Снимка 6 – Малко езерце

Миролюбив и спокоен човек, постоянно интроверт. Намирате наслада в дребните моменти от живота, за другите може да наподобяват незначителни (пълзяща калинка, красива роза, превъзходен изгрев),но за вас са възхитителни и прелестни.

Неприятни са ви гръмките диалози и жестоко държание, тъй че стоите надалеч от драмата и хаоса. Оценявате мира, комфорта и тишината. Имате деликатна природа, това, което хората харесват у вас – истината и искреността, за които приятелите ви ценят.

Може би гласът ви не звучи толкоз мощно за другите, само че вие сте търпеливи, мощни и прочувствени.

Малко езерце – знак на дома, спокойствието и традициите – значи, че къщата или фамилията ви скоро ще станат по-големи. Може би някой ще се роди или ще приемете някой (нов член на фамилията може да бъде на два крайници или на четири крака), а може би и уголемение на собствеността.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР