Изберете символ и разберете какво ви очаква в близко бъдеще!

...
Изберете символ и разберете какво ви очаква в близко бъдеще!
Коментари Харесай

Изберете символ и разберете какво ви очаква в близко бъдеще!

Изберете знак и разберете какво ви чака в близко бъдеще!

Религиозните знаци са доста повече от свещени украшения.

Символите по-долу могат да се видят изрязани и нарисувани на доста места.

Изберете един тибетски знак и вижте кави събития ви чакат в близко бъдеще.

1.Dhvaja (знаме на победата)
Знамето на успеха или Dhvaja е знак на победа над демоните на мозъка, над тъмното начало. Вие сте на пътя към триумфа и благополучието.

Благодарение на вашите правилни, рационални и обективни дейности, ви чака позитивен резултат от доста събития, които ви тревожат и безпокоят.

2.Padma (лотос)
Лотосът е знак на човешкия нравствен напредък. Точно както лотосът пораства в почвата, а по-късно се издига над нея, човек израства от тресавището на неуспехи и паники. По-силна и по-чиста душа сте. Ако сте избрали лотоса, изчакайте в близко бъдеще подобаващ триумф и позитивно развиване на вашите каузи. Червеният лотос е и тибетски знак на любовта, състраданието и чистотата. Вие вършиме всичко по верния метод, продължете и всичко ще се подреди във ваша изгода.

3.Suvarnamatsya (златна рибка)
Рибата е въплъщение на насладата и плодородието, наред с изобилието. Ако имате предпочитание да постигнете триумф, не унивайте, не се поддавайте на обезсърчение, не се оплаквайте от неуспехите, не споделяйте подозренията си. Старайте се мислите ви да бъдат положителни. Не можете да се удавите в океана от премеждия, вие сте в положение свободно да плувате като риба и да постигнете триумф. Повярвайте в себе си.

4.Kalasha (свещена ваза)
Тя е знак на неизчерпаемо благосъстояние. Напълнете своята ваза с положителни и почтени каузи. За да постигнете разцвет, здраве, дълъг живот, би трябвало да станете по-висша и чиста душа. Правете положителни каузи, бъдете търпеливи, лоялни към хората, по-внимателни към слабите – и ще бъдете възнаградени съгласно заслугите си. Това е добър миг за вашия нравствен напредък. Не го пропускайте.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР