Изберете си ангелско изображение и получете своето послание! 1. Архангел Хамуел:

...
Изберете си ангелско изображение и получете своето послание!
1. Архангел Хамуел:
Коментари Харесай

Изберете си ангелско изображение и получете своето послание!

Изберете си ангелско изображение и получете своето обръщение!

1. Архангел Хамуел: би трябвало да спрете да се страхувате
Архангел Хамуел идва да ви каже, че не е нужно да се страхувате, би трябвало да оцените времето си, тъй като нищо не трае постоянно. Също по този начин, пробвайте се да не избягвате рева, тъй като той пречиства душата ви. Поемете отговорност за проблемите си, тъй като те ще ви създадат по-опитни и в никакъв случай няма да се страхувате от самотата, тъй като в никакъв случай няма да бъдете сами!

2. Архангел Йофиил: обръщение за радостни и щастливи дни
Този архангел идва при вас, с цел да ви подсети, че без значение от събитията, щастливи и сполучливи хора са тези, които, въпреки и да падат, след това стават, лекуват раните си и вървят напред с увереност и предпочитание да посрещнат насладата и просперитета. Вашата задача е да разберете, че не можете да оставите вратата открехната, а че би трябвало да я отворите изцяло или да я пандизите изцяло, тъй като през половината отворена врата може да влезе единствено половината от щастието.

3. Архангел Гавриил: обръщение за смяна
Архангел Гавриил ви припомня, че скръбта в никакъв случай не е безконечна, тези неприятни дни минават и положителните хора идват. Няма нищо непрекъснато. Всичко се трансформира, всичко се развива, всичко се трансформира. Поради тази причина главната ви задача е да се извършите с увереност и възторг и да се презаредите с сила, която ще ви разреши да приведете фантазиите си в действителност и да превърнете всички ваши минали прекарвания в наслада!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР