Изберете новогодишното си обещание, според зодиакалния си знак. Ако смятате,

...
Изберете новогодишното си обещание, според зодиакалния си знак. Ако смятате,
Коментари Харесай

Какво трябва да бъде обещанието Ви за 2018г. според зодията?

Изберете новогодишното си заричане, съгласно зодиакалния си знак. Ако смятате, че зодиакалния ви знак изцяло ви разказва, то това новогодишно заричане ще ви заведе до една щастлива и сполучлива 2018 година!

Овен

През тази година, дамите Овни би трябвало да се съсредоточат върху управляването на времето вярно. С всички завършения и действия, изискващи сила, е елементарно да пропилеете времето си или да закъснявате непрекъснато. Поставете си за цел постоянно да носите часовник и да настройвате аларми, с цел да не закъснявате и да не забравяте нищо. Ще се чувствате по-надеждни и уверени

Телец

Телците би трябвало да си обещаят да се грижат за себе си повече. Вие постоянно сте обезпокоени и загрижени за другите, само че е време да отделите малко внимание на себе си. Отделяйте повече време за медитация, йога и релакс.

Близнаци

Вие сте доста обществени, само че това от време на време значи, че се отдалечавате от най-близките си хора. Тази година се фокусирайте върху връзките си с околните и си обещайте да им отделяте повече от времето си. Планирайте специфични вечери и почивки, дружно с тях.

Рак

Раците са доста прочувствени същества и от време на време страстите им замъгляват преценката. Обещайте си да контролирате възприятията си повече. Опитвайте се да мислите трезво, без значение дали сте тъжни, радостни, въодушевени или обезверени.

Лъв

Вие сте изобретателни и въодушевени, по тази причина се нуждаете от огромна цел за 2018г. Предлагаме ви предизвикателство- четете колкото можете повече книги. Също по този начин, може да се занимавате с всевъзможни креативен действия.

Дева

Деви, вие работите толкоз старателно през цялата година. За 2018 си обещайте да намерите салдото сред работата и персоналния живот. Спрете да работите до късно всяка вечер и отделете малко време за заниманията си и за околните си.

Везни

Социални и общителни, на Везните не им остава доста време да прекарват у дома. Отделяйте повече време през идната година да бъдете у дома, да подреждате движимостите си, да почиствате дома си. Ще се чувствате доста продуктивни и ще се отървете от този безпорядък.

Скорпион

Жените Скорпиони знаят по какъв начин да господстват и да вършат нещата забавни. Това са идеални качества за разширение на вашите кулинарни умения. Пробвайте нови предписания или се запишете на курсове. Имате капацитета да бъдете положителни готвачи.

Стрелец

Фокусирайте се върху любовния си живот и връзките си. Независимо дали имате сериозна връзка или сте сами, направете връзката приоритет. Позволете на сърцето си да обича.

Козирог

Амбицираните и проведени Козирози би трябвало да отделят малко време от натоварения си график за занимания. Направете всичките 12 месеца един огромен празник. Ходете на празненства, организирайте събирания и се наслаждавайте на живота.

Водолей

Жените Водолеи са известни с това, че са положителни другари. Това е ужасно, само че през идната година си обещайте да отделяте малко време единствено за себе си. Например един път в месеца оставайте у дома уединено със себе си.

Риби

Креативни Риби, през идната година планирайте мечтаното странствуване. Вие сте цялостни с хрумвания и имате огромно въображение, тъй че насочете тази сила към организирането на пътуването. Сбъднете фантазията си най-сетне.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР