Изберете любовен роман или история за пътешествияПрез последните дни слънцето

...
Изберете любовен роман или история за пътешествияПрез последните дни слънцето
Коментари Харесай

С книга на плажа в дъждовните дни

Изберете любовен разказ или история за пътешествия

През последните дни слънцето се оказва не изключително благосклонно към плажуващите, решили да събират загар край морето. Ако въпреки всичко към този момент сте планували лятната си отмора постоянно може да почетете хубава книга на плажа, без значение по бански или не.
 “Книга за лятото ” споделя вълнуващите истории на 3 дами.  Наръчникът събира рекомендации за евтина почивка в чужбина.
Лятото е време за романтика, леки четива и любовни или приказни истории, разиграващи се на красиви места. Едно от най-новите оферти, което извършва всички критерии даже носи заглавието “Книга за лятото ”. Вдъхновен от суровата хубост на природата, това е разказ за бурите и силата да устоим. Авторката на бестселъра “Парижкият апартамент ” преплита историите на три дами, с цел да нарисува свят, в който болката и вярата вървят ръка за ръка. Защото лятото постоянно идва.

Ако сте фенове не на красивите любовни истории, а на хорърите, то измежду най-новите заглавия може да изберете “Лятото на ангелите ”. Това е една завладяваща тъмна история за принуждение и възмездие, разказана през очите на жертвите, която сигурно ще раздруса скучните летни дни, в очакване на слънцето. Първокласен престъпен трилър за феновете на серийни убийства. Авторката на шлагерът “ Градината на пеперудите ” е уловила съвършения баланс сред мрака на ужаса и светлината на вярата.

Ако още не сте възнамерявали странствуване за лятото, няма метод на не намерите добра концепция в пътеводителя “Най-хубавите неща в живота са БЕЗПЛАТНИ: 884 забавни места допълнително от 60 града по света ”. В пътеводителя ще откриете препоръки и рекомендации, които ще ви улеснят най-изгодно да разгледате и почувствате живота в градовете, които сте решили да посетите най-икономично. Този указател ще ви помогне да извлечете максимума от бюджета си с инструкции за безвъзмездни паркове, музеи и естествени забележителности, съчетани с евтина храна и завършения.

Специално за мъжката част от скучаещите на плажа предлагаме “Наръчникът на едно Brato ” Заабавна книга за мъжката позиция и отношение към живота. Препоръчва се на хора с възприятие за комизъм и дава отговор на някои от най-важните въпроси, освен за лятото – за какво да не се връщаш при някогашната, по какъв начин да разпознаеш самотната жена и кои са колите, които всеки българин би трябвало да е карал. В книгата цензурата липсва, а съвсем всяко второ изречение е лаф. Често “наръчникът ” се дефинира като “интелигентна дивотия ”, “мъжката Библия ”, “хумор учебник ”. Каквото и да е обаче, сигурно ще оправи настроението ви и в най-облачния летен следобяд.

Поглед към класиката

Вечните книги за горещите дни

„ Островът на течението “ е по едно и също време разказ и рецептурник
 “Пробуждане ” е преведен на повече от 30 езика.  “Под небето на Тоскана ” е бестселър повече от 2 години.  Острови на течението ” е романът с най-вече предписания за коктейли под линия.  Една книга за мъжката позиция и отношение към живота.
Ако желаете да се обърнете към класиката, до момента в който скучаете на плажа от “Островът на течението ” на Ърнест Хемингуей сигурно е добра концепция. Роман, който е и нещо като рецептурник. От нея човек може да се научи да прави най-малко 10 типа ястия и към 10 пъти повече коктейли. Но на първо място съставлява практическо управление за това по какъв начин да бъдеш мъж съгласно разбиранията на един от най-значимите американски писатели. В романа превъзходно са уловени най-въздействащите тематики от творчеството на Хемингуей – война, независимост, честност, обич и геройство.

Ако сте фенове на романтиката и хубостта на дребните неща отскочете “Под небето на Тоскана ”. Известната поетеса, ценителка на изисканата кухня и авторка на пътеписи Франсис Мейс ни вкарва в прелестния свят на вълнуващата тосканска провинция, където купува и реставрира една изоставена вила. Емоционално и увлекателно, тя разкрива непринудената хубост на живота в Италия. В книгата са включени и предписания за вкусни сезонни ястия, които авторката най-често подготвя с артикули от личната си градина.

Още с излизането си “Под небето на Тоскана ” става бестселър и остава в класациите на “Ню Йорк Таймс ” в продължение на повече от 2 години. По книгата е изработен и едноименният филм “Под небето на Тоскана ”.
Добра концепция е да сложите в плажната си чанта и “Пробуждане ”. Роман, разкриващ бурите, които бушуват в женската душа, преведен на повече от 30 езика и обичана книга на няколко генерации читатели. E`дна Понтелие е потърсила спасениe от летните жеги в идиличен курорт, дружно с други фамилии от висшата класа на Ню Орлийнс. На пръв взор тя има всичко – процъфтяващ брачен партньор, богатство и прелестни деца. Но E`дна се усеща скована от задушаващите публични правила и скучния си брак.
Кейт Шопен е измежду най-дръзките и провокативни американски писателки от границата на 19 и 20 в., която изследва нови литературни територии и разрушава преобладаващите стандарти.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР