Изберете кое човече сте вие на това дърво! Това е

...
Изберете кое човече сте вие на това дърво! Това е
Коментари Харесай

Изберете кое човече сте вие на дървото! Ето какво говори това за вас

Изберете кое дребосъче сте вие на това дърво!

Това е много елементарен тест: няма потребност да отговаряте на въпроси и да броите точки. Просто погледнете и преценете кое дребосъче от картинката ви подхожда най-вече. Намерихте ли своето? Сега прочетете какво значи вашият избор.

Автор на този тест е известният английски психолог Пип Уилсън. Той е основан за възпитаници, с цел да се ревизира по какъв начин са се приспособили в учебно заведение през първите три години. По-късно, обаче, стана ясно, че е подобаващ и за възрастни. Тестът оказва помощ на човек да дефинира своето настояще и мечтано прочувствено положение и даже до известна степен да осъзнае позицията си в обществото. Всяко от тези човечета на дървото има друго въодушевление и те заемат друго място.

За да започнете, изберете кое дребосъче наподобява на вас. След това изберете човечето, което желаете да бъдете.

Декодиране на резултатите от теста: Ако сте избрали № 1, 3, 6 или 7, това ви характеризира като целеустремен човек, който не се опасява от трудности и компликации. Вярвайте повече в себе си, ще постигнете всичко.

Ако сте избрали цифри: 2, 11, 12, 18 или 19, то вие сте разговорлив човек, който постоянно ще окаже поддръжка на приятелите си. Да съберете и управлявате екип е елементарно и просто за вас. Чрез тази дарба да се сприятелявате и да изграждате връзки, триумфът и парите идват при вас (и ще продължат да идват).

Изборът на дребосъче номер 4 ви дефинира като човек със постоянна житейска позиция и който желае да реализира всевъзможни триумфи, без да преодолява компликации. Ако можете да намерите баланс сред „ би трябвало “ и „ желая “, ви чака триумф в кариерата и финансите.

Номер 5 – постоянно сте изтощени, слаби, имате дребен ресурс от витална сила. За злоба на мнозина разполагате с огромен интелектуален запас. Но би трябвало да работим върху основаването на ресурс от жизнеспособност. Можете да намерите своя източник на сила (сън, пътешестване, измежду природата) – парите ще потекат като река.

Избрахте номер 9 – вие сте радостен човек, който обича заниманията. Радостни сте, безгрижни и в това време постоянно имате шанс. Именно това притегля хоратаи финансите. Но би трябвало да запомните, това не постоянно ще бъде по този начин: коства си да помислите за авариен вид.

Номер 13 или 21 – вие сте затворени, постоянно сте предразположени към вътрешни паники и избягвате честото другарство с хората. Вие сте деликатен и доста фокусиран човек. Способността да се концентрирате играе във ваша изгода. Помислете в коя област можете да приложите тези качества.

Номер 8 – обичате да се вглъбявате в себе си, да се потапяте в личния си свят. Вие сте доста изобретателна персона – даже главната ви работа да не е обвързвана с изкуството. Вслушайте се в желанията си, може би това занимание ще ви отвори нови благоприятни условия, в това число за финансов напредък.

Ако сте избрали числата 10 или 15 – имате естествена акомодация към живота, вие се намирате в удобно положение. По някакъв метод сте съумели да намерите идеалния баланс сред това по какъв начин да живеете добре и въпреки всичко да печелите положителни пари. Всъщност всички останали човечета от картинката би трябвало да реализират същото.

Номер 14 – изпадате в прочувствена бездна, най-вероятно поради вътрешна рецесия. Имате интервали на възобновяване, когато елементарно получавате някакви достижения, нови планове, парични потоци от разнообразни източници. Просто от време на време имате по-малко мощ, в сравнение с си мислите. Започнете все по-често да се отпускате – и ще покорите всевъзможни върхове.

Номер 20 нормално се избира от хора с висока самокритика. Вие сте роден водач и желаете хората да ви слушат особено вас и никой различен. Вие сте човек с висока самокритика, роден водач. Основното е да не прекалявате с престижа, в противоположен случай споровете не могат да бъдат избегнати.

Избрахте номер 16? Вие сте хиперотговорен човек и това качество ви оказва помощ да постигнете доста в живота. Свикнали сте да разчитате единствено на себе си. Чувствате се изтощени от потребността да подкрепяте някого, само че може би забелязахте, че номер 17 ви прегръща – в този случай сте склонни да се считате себе си за човек, заобиколен от внимание.

Ако забележите, че номер 17 ви прегръща, можете умерено да приемете помощ от другите. И посредством тях паричната сила ще влезе в живота ви.

И в случай че ви се коства, че носите номер 17 на раменете си – вие сами сте вяра и поддръжка за всички. Но и вие можете да се уморите от това. Както се споделя, би трябвало да делегирате компетенции по-често.

Изберете кое дребосъче сте вие и узнайте повече за себе си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР