Изберете България за своята почивка. Хотелите могат да работя на

...
Изберете България за своята почивка. Хотелите могат да работя на
Коментари Харесай

Ангелкова с важно предупрежение за българите, които искат да почиват в Гърция или Турция

Изберете България за своята отмора. Хотелите могат да работя навън, заведенията за хранене също. Това прикани министърът на туризма Николина Ангелкова  Николина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 година Възпитаник е на Harvard пред публицисти, съобщи кореспондент на Novini.bg. Тя участва на разискванията на измененията в Закона за здравето в Народното събрание.

"Разчитаме на всички да посетят Българското Черноморие. Времето е прелестно ", сподели тя.

Ангелкова на видеоконференция с министрите на туризма в Европейски Съюз

Ангелкова акцентира, че обстановката е извънредно динамична. Очакват се и напътствията на Европейската комисия, с цел да се видят какви ще са единнните здравни стандарти. Най-важното сега е следенето на разпространяването на ковид, с цел да се реши по какъв начин ще се отворят границите за туристите.

От 13 май вътрешният туризъм у нас към този момент може да стартира. А от 1 юли е значимата дата, с която започва летният туризъм.

Ангелкова направи доста значимо конкретизиране за тези българи, които въпреки всичко ще предпочетат чужбина пред България за ваканцията си.

Ако след 13 май пътувате до Гърция или Турция, ще е нужна 14-дневна карантина, като се върнете, сподели тя.

НА ЖИВО: Правна комисия гледа на второ четене измененията в Закона за здравето

Междувременно Правната комисия в Народното събрание ще одобри през днешния ден измененията в Закона за здравето, които касаят запазването на някои от ограниченията в поддръжка на бизнеса и по отношение на ограничението на разпространяването на COVID-19 у нас даже и след отпадане на изключителното състояние на 13 май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР